DA IH ČOVEK NE POZNA: Šok fotke poznatih koje pokazuju da su sve to LAŽI, FILTERI, FILERI I FOTOŠOP (FOTO)

Instagram profili poznatih dama sa domaće javne scene obiluju fotografijama na kojima one izgledaju savršeno, bez ikakvih nesavršenosti. Iako se pojavljuju u javnosti, mnoge pevačice nemaju problem da se na Instagramu prikažu u potpuno drugačijem svetlu i svojom "filter lepotom" očaraju svoje pratioce.

printscreen instagram/karleusastar

Za njihov drugačiji izgled nije zaduženo osvetljenje, već aplikacije koje koriste da promene izgled očiju, usana, jagodica, nijansu kože, uklanjane pore… Upravo ovom obmanom pozabavio se administrator Instagram profila (poznati_pod_lupom) i sledeće javne ličnosti proglasio “kraljevima” fotošopa i filtera.

Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca je u više navrata javnosti priznala da voli da koristi fotošop, no kako je izjavila uvek je umerena u tim stvarima. Međutim, po fotografiji koja koja kruži Instagramom, Ceca ponekad zna i da pretera.

Jelena Karleuša

Pop diva je često na meti kritika zbog savršenih fotografija na društvenim mrežama. Iako se vrlo oštro brani da ne koristi filtere kako bi ulepšavala i korigovala svoje lice, Karleušina fotografija se ipak našla na pomenutom profilu.

Mira Škorić

Da Mira nije baš vešta prilikom korišćenja filtera jasno je po fotografiji koja je takođe osvanula na pomenutom profilu. Naime, ona je koristila aplikaciju “Facetune” kojom je u stanju da se potpuno promeni fizionomiju lica ukoliko se igrate sa opcijama koje omogućavaju da se svaki segment lica manuelno izmeni, što je Mira i uradila.

Dara Bubamara

Radojka Adžić je verovatno po mišljenju mnogih prva na tronu “fotošop kraljica”. Naime, korisnici Instagrama i Tvitera skoro svakodnevno kritikuju Bubamaru zbog preteranog korišćenja aplikacija za obradu fotografije, a moramo priznati imaju pravo.

Romana Panić

Romana je takođe ljubiteljka ulepšavanja fotografija. Posebno voli filtere koji njeno lice čine mladolikim i svežim, ali i voštanim i neprirodnim.