Da li bi trebalo da raskinete ako vam je seks loš?

Odnos sa partnerom vam je u savršenom odnosu, vaša komunikacija je super, pažljiv je, fin, nežan, lepo se ljubi, sve ono što ste tražili. Međutim, nije sve savršeno, seks vam je očajan a vi se premišljate za raskid.

Iako, nije bitan faktor dobar seks je jedan od važnih uslova za uspešnu vezu. Seksualni ekspert Lu Paget smatra da je hemija i strast između partnera veoma značajna ukoliko želimo da nam veza cveta.

Ukoliko se sa voljenom osobom savršeno razumete i vaša komunikacija je u najboljem redu verujemo da ste srećni, ali ukoliko vam u krevetu nije najsjajnije ne prekrivajte to. Koliko god se trudili da ubedite sebe da to nije bitno, radnja ispod pokrivača je i te kako važna za održavanje ljubavne veze.

– Ukoliko vam ne ide pod pokrivačem, možda je vreme da porazgovarate sa partnerom. Jako je važno da mu date do znaja šta želite, a šta ne. – savetuje Lu Peget.

Kako biste doživeli vrhunac u seksu sa voljenom osobom igrajte se i prljavo, šapnite mu na uvo šta biste volele da vam radi. Na taj način ćete podići nivo seksualnog zadovoljstva i zaobići raskid.