DA LI BISTE JE POZNALI? Jedna od “uraganki” nekada je pevala REGE MUZIKU i nosila široku odeću (FOTO)

Iako je oduvek mamila uzdahe domaće javnosti, stil i fizički izgled Sanje Vučić iz grupe Hurricane dosta se promenio iz vremena kada je nastupala kao pevačica grupe Zaa.

Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest

Predstavnice Srbije na Pesmi Evrovizije „Hurricane“ opčinile su domaću i svetsku javnost svojim izvođenjem pesme „Loco, loco“ na takmičenju za pesmu Evrovizije, ali i atraktivnim i bombastičnim izgledom.

Međutim, jedna fotografija članice benda Sanje Vučić potpuno je šokirala domaću javnost. U pitanju je fotografija od pre nekoliko godina, pre nego što je postala deo sastava čuvenog tria „Hurricane“, tačnije dok je nastupala sa bendom Zaa.

U širokom duksu i vrećastim pantalonama, Sanja gotovo da ne liči na Sanju sa Evrovizije.

Sanja Vučić srpska je pop, rege, ska, džez, dab i pank-rok pevačica, trenutni vokal ženske pop grupe Hurricane i bivši vokal krosover-rege benda ZAA. Sa svojim bendom ZAA nastupala je na najznačajnijim regionalnim festivalima, poput Nišvila i Egzita. Peva na engleskom i srpskom jeziku, a sa bendom do sada ima objavljen jedan album What about.

Muzički se obrazovala od malena na odsecima solo pevanja, a zanimljivo je da su joj i roditelji pevači. Kao mala od njih je učila stare narodne pesme i sevdalinke. Sanja je pevala u više bendova (džez, rege, etno), a sa horom je nastupala u mnogo zemalja. Muzički se usavršavala sa operskom divom Katarinom Jovanović.

Studira arapski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Pored srpskog jezika, govori i španski, italijanski, engleski i arapski jezik.