DA LI ĆE GA POSLUŠATI? Đekson više nije mogao da ćuti, evo šta je rekao Slobi o Kiji! (VIDEO)

Da li će ove reči uticati na Slobu?

yt/screenshot

Ljubavni trougao u Zadruzi iz dana u dan privlači pažnju javnosti, a temeljno se ovom situacijom bave i svi članovi popularnog rijalitija.

Nakon što je veliki šef učesnicima pre nekoliko dana priredio nezaboravnu žurku, posle koje je nastao opšti haos, a glavni akteri su bili Luna i Sloba, zadrugari ne mogu da prestanu da komentarišu incident koji se tada dogodio.

Kako je Lepi Mića poznat po tome da se od početka bori za brak, i svim silama pokušava da ubedi Slobu da se vrati Kiji, tako je i sinoć (nakon puštenih snimaka i ponovnih svađa aktera ove ljubavne priče) savetovao pevača da ne treba da bude sa Anabelinom ćerkom.

Navodeći da je Luna nezrela, nenormalno ljubomorna i veoma mlada da bi podnela sve ono što nosi veza sa jedni pevačem, Lepi Mića se još jednom istinski potrudio da Radanovića ubedi da se pomiri sa ženom. Ipak, sada je imao i možda najveću podršku – Đekson, Slobin najbolji drug, prvi put je stao iza Mićinih reči.

Buraz, slažem se sa Mićom. Ukanalila te je danas do j**a. Po drugi put pravi od tebe agresivca, znači za**bi to – prokomentarisao je Đekson, dok je Mića i dalje pokušavao da objasni Slobi da je Luna mlada i spremna na sve.

Na kraju su se Mića i Đekson složili da je za razliku od Lune, Kija jaka i zrela žena, a čini se da takvo mišljenje odobrava i Sloba koji je samo kratko, ali dovoljno, prokomentarisao: “Naravno.”

U nastavku pogledajte kako je izgledao ovaj razgovor: