DA LI JE MOGLO BOLJE? Snima se film o princezi Dajani, a evo ko tumači GLAVNU ULOGU (FOTO)

Šok u svetu filma i poštovalaca princeze Dajane nastupio je nakon što je objavljeno da će Kristin Stjuart, zvezda "Sumrak sage", glumiti legendarnu princezu na filmskom platnu.

Princeza Dajana
Wikipedia.org

Radnja nadolazećeg filma koji će se zvati “Spencer” biće smeštena u devedesetim, pratiće Dajanin život u trenutku kada je definitivno odlučila da brak s princom Čarlsom ne funkcioniše.

View this post on Instagram

#repost from @thekristensstewart – #kristenstewart #princessdiana

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewartx) on

Drama će se odviti u samo tri dana, u jednom od njenih poslednjih božićnih praznika provedenih u Vindzoru. Kristin se dokazala u više navrata da može da glumi i u komediji i u drami, ali njeno lice u ulozi “Princeze srca” intrigiralo je mnoge, zbog buntovne naravi mlade glumice.

Kada se uporede lica Kirstin i Dajana imaju neke neverovatne podudarnosti u izgledu, ali to nije najbitnija stvar otkako su filmska šminka i prostetika napredovali u poslednje vreme.

Reditelj Pablo Larein uveren je da Stjuart ima sve bitne karakteristike da savršeno prikaže Dajanu, uključujući njenu predanost, sposobnost da prikaže priču samo svojim očima, te raznolikosti koju je dokazala kao glumica. Snimanje je zakazano najranije za 2021, te mnogi ljudi iz sveta filma nestrpljivo očekuju više detalja o ovom projektu.