DA LI JE OVO ISTA OSOBA? Fotografija “uraganke” pre plastičnih operacija zapanjila fanove (FOTO)

Ivana Nikolić jedna od članica popularne grupe "Hurricane" od samog starta je jedna od tri devojke iz navedene grupe, koja je privukla najveću pažnju svojim fizičkim izgledom i lepotom.

Printscreen

Međutim, nije baš uvek bilo tako, a po fotografijama iz prošlosti koje su isplivale u javnost mnogi komentarišu da je upravo za njenu sadašnju lepotu zaslužan isključivo plastičar.

I dok neki to pripisuju samo drugačijem načinu šminkanja, na njenim fotografijama iz prošlosti se može primetiti znatna razlika nekada i sada, kada je lice u pitanju.

Mnogi su ostali u čudu kada su uporedili stare sa novim fotografijama, a čak su imali i reakciju da to možda i nije ista osoba.

Ivana od samog početka svoje medijske karijere nije krila da je na svom licu uradila samo nekoliko plastičnih intervencija, ona je i sama nekoliko puta na svom Instagram profilu objavljivala fotografije iz prošlosti.

Nemoguće. Stani ovo je stavrno ona?”, “Šta od žene napravi Vračar (historical)”, “Ma odvratna je”, “Odličnog hirurga ima”, samo su neki od komentara na račun Ivaninog izgleda pre estetskih intervencija.

Hurricane devojke, ili “uraganke”, kako ih popularno zovu, nedavno su u intervjuu za Nova.rs izjavile da su pripreme za predstojeću Evroviziju uveliko u toku, a kako su istakle, moraju “da gladuju” kako bi na takmičenju izgledale što bolje.