Blogerka i zvezda Instagrama Njuši Sjeh posetila je Luvr u crnoj haljini sa dubokim dekolteom, koja je izrađena od pamuka i prozirnih čipkanih delova.

Međutim, kako piše australijski Njuz.com, kada se pojavila ispred ulaza, stražar joj je zabranilo da uđe zbog haljine koja, kako su rekli, previše otkriva te su joj vikali da se pokrije.

View this post on Instagram

Picasso would have loved my outfit ✨

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

Besna zbog zabrane, lepa Austalijanka je na Instagramu podelila fotografiju u spornoj haljini ispod koje je napisala: “Pikaso bi voleo moj autfit”.

Nakon toga, Njuši je odlučila da otkrije svojim pratiocima šta se zaista desilo tog dana.

– Stražar je neprimereno gestikulirao, pravio grimase, psovao da se prekrijem i imao je pogled pun mržnje kada me je sprečio da uđem. Bila sam slomljena, jer sam mislila da Luvr ne primenjuje ovo zastarelo pravilo. Ispostavilo se da ne – napisala je.

View this post on Instagram

An Australian witch in Paris 🌙✨

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

I Nevša je u pravu – Luvr nema određena pravila oblačenja! Radnik na ulazu u muzej je posramio njenu odevnu kombinaciju, iako to nije u opisu njegovog posla.

Nevša je rekla za britanski “San” da je ranije bila u Luvru, kada je nosila veoma sličnu garderobu i “uopšte nije imala problema”.

Kako piše na internet-stranici Luvra, posetiocima je zabranjeno da budu u kupaćim kostimima ili goli, bosi ili golih grudi.loading...