Da li primećujete nešto NEUOBIČAJENO na ovoj slici?! Oni tvrde da su PORODICA BUDUĆNOSTI, a evo o čemu je reč (VIDEO)

poligamija
printscreen/yt

Priča o nesvakidašnjem životu Adama Lionsa obišla je svet. Za njega tvrde da je najsrećniji čovek, a u nastavku teksta saznajte zbog čega.

 

Bruk Šed i Džejn Šalakov su biseksualke, sa kojima Adam živi u zajednici. One su takođe i njegove devojke! Bruk je Adamu rodila sina Dantea (2), a ova neuobičajena porodica očekuje još jednu prinovu u julu, kada će se Džejn poroditi. Inače, Bruk ima još jednog sina (7) iz prethodne veze.

Dakle, kao što ste već mogli da zaključite Adam ima dve devojke, koje su biseksualke i svo troje zajedno čine jednu čudnu, ali veoma srećnu porodicu.

Adam, Bruk i Džejn spavaju u jednom krevetu i u svim planovima učestvuju zajedno. Ljubomora i konkurencija ne postoje – samo ljubav! Upravo zbog toga, ova “trojka” smatra da će njihova deca uživati u ovakvoj porodici.

Oni tvrde da su “porodica budućnosti”, a zajednički dogovor je da decu uče kako treba da ih zovu “tata, mama i mama”.

Kad smo Bruk, Džejn i ja prvi put obznanili našu vezu, bilo je dosta kritika, a pojedini su rekli da nećemo dugo trajati. Ali, evo trajemo već pet godina! Mi smo prava porodica sa zdravom i srećnom decom – kaže Adam za “New York Post”.

Adam smatra da je mnogo lakše organizovati život u troje, dok buduća mama Džejn kaže da nikada pre nije želela decu dok nije shvatila kako je sve lakše sa tri roditelja.

 

Kada vas je troje, još uvek možete imati društveni život i međusobno podeliti roditeljske zadatke kako ne biste završili kao tipična majka koja je lišena spavanja i svega ostalog – kaže Džejn.

Adam, Bruk i Džejn žive u Ostinu (Teksas), gde i školuju svoju decu u kućnom okružju. Vezu bi rado ozvaničili brakom, ali im to zakon ne dozvoljava.

Šta vi mislite o ovakvim vezama i generalno o poligamiji?!loading...