DA LI SAM MU PRIVLAČNA? Dame, ako uočite kod muškaraca OVE ZNAKE – sigurno mu se SVIĐATE

Izlasci i pronalazak partnera može biti veoma naporan posao. A činjenica da još nismo savladali tehnike telepatije ne idu nam u prilog.

Ljubav
Pixabay.com

Bilo bi sjajno kad bi postojao siguran način da otkrijemo da li je privlačnost dvosmerna ili jednosmerna ulica? Iako se svi međusobno razlikujemo te imamo različite manire i osobine, kada nam se neko sviđa, nastupa potpuno neuobičajena situacija, jer govor tela većinu nas odaje na isti način.

Naučnici su došli do zaključka da ova 3 znaka otkrivaju privlačnost, odnosno sigurni su znakovi pristupačnosti i pozitivna povratna informacija:

  • otvorenost držanja
  • razdvojenost usana
  • savijanje ruku

Ali ako stvarno želiš da saznaš najpouzdaniji način da otkriješ da li se sviđaš u romantičnom smislu, test je jednostavan – našali se! I neka bude jako, jako loša šala. Da, dobro si čula. A, evo i objašnjenja.

Ukoliko ti muškarac uzvrati iskrenim osmehom, bez obzira koliko je šala strašna, ti definitivno izlaziš kao pobednik.

Naučnici su otkrili da je humor idealan način da otkriješ kome si privlačna, a kome ne. Oba pola će više pokretati humor, pozitivno reagovati i smatrati jedni druge duhovitijima ako je od početka prisutna privlačnost i simpatija.

Brojne studije su navele humor kao broj jedan kvaliteta koja će privući partnera. Zato, izguglaj stare viceve i reši se nedoumice!