Sećate se male ZUZU? Bila je zvezda hita “ŽIVOT JE LEP” i nedavno je otkrila svoju VELIKU TAJNU O FILMU

Zuzu Bejli
print screen

Svi mi ponekad sednemo da pogledamo neki stari holivudski klasik, i uvek shvatimo da su ti filmovi bolji od današnjih. Tako je i sa filmom Frenka Kapre "Divan život" iz 1946. godine. Sada već baka, glumica koja je tada imala 6 godina i igra devojčicu ZuZu Bejli objašnjava kako sa 40 godina stigla da pogleda film.

 

Zahvaljujući Opri Vinfri, kako The Huffington Post navodi, saznali smo gde je danas Zuzu Bejli ili Karolin Grims, koja danas ima 76 godina. 

Za Oprinu emisiju “Gde su oni sada” Grimsova je priznala da je pogledala ovaj klasik ovenčan sa više nominacija za Oskara tek kada je napunila 40 godina.

– Bila sam veoma zauzeta. Podizala sam decu i nikada zapravo nisam imala vremena da sednem i da ga odgledam – kaže Karolin u razgovoru sa Oprom.

Takođe, ova glumica je dodala i to da je, tek kada je odgledala ovo filmsko ostvarenje, shvatila koliko je taj film imao uticaj na potonje holivudske filmove, ali i ne samo na fimove već i pop kulturu uopšte.

– Plakala sam. Shvatila sam da je taj film zaista postao remek delo u filmskoj istoriji. On svake godine postaje sve popularniji – kaže Grims danas.

Inače ova glumica je dugo bila poznata po čuvenoj rečenici Zuzu Bejlji: “Vidi tata! Učiteljica kaže da svaki put kada se zazvoni zvono, po jedan anđeo dobije krila”.

 loading...