DA LI VAŠ PARTNER IMA OVE OSOBINE? 7 odlika pravog muškarca kakvog ste oduvek čekale

ljubav
Pixabay.com

Da li vaš sadašnji partner ima sledeće odlike?

 

Uvek ste trudi da je ljubazan

Bez obzira da li ste ga danas prijatno iznenadile ili ne, vaš dragi se trudi da vam na fin način odgovori i objasni ukoliko ste u nečemu pogrešile! Grube reči čuva što dalje od vas i trudi se da u svakoj situaciji ispadne fer i ljubazan!

Podržava vas u svemu
Želite da probate banži džamp, promenite posao, ofarbate kosu u pink? Za sve lude i noramlne ideje on je tu da vam da vetar u leđa. Posebno u teškim trenucima kada vam je potrebna slamka spasa, on je tu!

Zasmejava vas
Baš kao i seks, smeh je važan deo svake zdrave i kvalitetne veze! U trenucima kada vam sve lađe potonu, on je tu da izmami onaj najskriveniji osmeh i pokaže vam da posle kiše

sunce ipak izađe!

Važno mu je da vas zadovolji
Pritom ne mislimo samo na akcije među čaršavima, već u svim sferama života mu je bitno da se pored njega osećate srećno i potpuno zadovoljno!

Ne želi da vas menja
Jednostavno vas je prihvatio onakve kakve jeste! On je prihvatio i vaše mane, jer je svestan da ih i on ima i ne želi ništa da menja!

Svađe ne znače i raskid
Bez obzira na to koliko ste se posvađali, njemu ne pada raskid prvo na pamet. Jednostavno želi sve da reši problem koji imate ukolikoje to moguće Ne vidi u raskidu rešenje, jer vas voli i stalo mu je da vas zadrži!

Vaše vreme, mišljenje, poverenje, porodicu, prijatelje i što je najvažnije vas