Da li znate šta VAŠA OMILJENA SOBNA BILJKA otkriva o vama?

Kaktusi
Pixabay.com

Ne želimo da kažemo da je izbor cveća poput horoskopa, ali može da kaže nešto više o tome kakva ste osoba. Saznajte šta biljke kažu o vašoj ličnosti...

 

Fikus

Vi ste osoba koja se pridržava onoga što joj je već poznato. Od onih ste što kupuju stalno jednu nijansu karmina, uvek gledaju isti film, imaju svoje navike i ne žele da ih menjaju. Vaša zona komfora je previše udobna da biste je napustili.

Begonija

Prava ste romantična duša, koja uživa čitajući ljubavne romane dok čeka svog princa na belom konju. Po vama, ništa nije potpuno dok mu se ne doda malo šarenila. Život je za vas prepun pastelnih boja.

Monstera

Uživate u tome da izazovete dramatične efekte gde god da se pojavite. Ljudi nikada ne ostaju ravnodušni na vašu pojavu. Obožavate leopard print.

Sukulenti

Možda se činite povučeni, ali vi ste sve samo ne obična osoba. Upućeni ste u sve, uvek imate najnovije informacije i vrlo dobro znate koja tema će zainteresovati sve oko vas.

Sedumi

Ako je ovo vaš izbor, vi ste sigurno autor nekog bloga ili dosta vremena provodite čitajući iste. Internet zvezde uvek imaju tajne, a vaša je da vam ovo zapravo nije omiljeno cveće, ali je najlakše za održavanje.

Volite orhideje, ali ne možete da ih priuštite? Onda kupite OVAJ CVET

Aloja

Utisak koji ostavljate na druge je taj da ste vrlo nedruželjubiva osoba. Međutim oni kojima dozvolite da vas upoznaju, dajete do znanja koliko ste zapravo smireni, dragi i puni poštovanja.

Paparati

Sigurno ste čitali knjigu ”Tajni vrt” i nadali se da ćete jednog dana imati svoj sopstveni. Nikoga ne puštate u svoj svet izgrađen od mašte i kreativnih ideja.

Drvo limuna

Vi ste pravi avanturista. Ne možete dugo da ostanete u jednom mestu, te stalno organizujete nekakve izlete, putovanja, pa čak i selidbe. Ništa što je obično ili neutralno neće privući vašu pažnju.

Ukrasno drveće

Kao i vaše biljke o kojima redovno vodite računa i kojima posvećujete dosta pažnje, tako pristupate i životu. Nigde ne izazite bez savršeno sređenih noktiju i planera.

Veštačko cveće

Vi ste poslovna žena, koja će kupiti nešto samo zato što joj se sviđa ambalaža, nebitno da li je u pitanju hrana ili skup parfem, koji nikada zapravo nećete ni korisititi. Napravite sebi prostora, previše ste zauzeti.