Da, moguće je! Par organizovao venčanje za manje od 500 dolara (VIDEO)

Kiara i Džoel Brokenbrou iz Kalifornije su dokaz da se može organizovati ceremonija venčanja bez trošenja velike sume novca.

Venčanje Svadba
Pixabay.com

Naime, na venčanje su potrošili manje od 500 dolara. Kiara je venčanicu naručila putem web stranice “Shein” za samo 47 dolara.

– Nisam želela trošiti previše novca na nešto što ću nositi samo nekoliko sati – kazala je u intervjuu za “Good Morning America”.

@kiarabrk Reply to @maalikaelise dress included! $47 on @SHEIN 🤩🤩 #weddingtiktok #weddingdress #cheapwedding #blackbride ♬ audio credit is rennyxaudios – 70s80s90s00s

Sudbonosno “da” rekli su pored autoputa u blizini planine Siera Pelona. Platili su stolice i luk. Članovi porodice i prijatelji su im poklonili tortu.

– Ljudi koje smo pozvali na zabavu su ispoštovali našu želju da uštedimo što je više moguće. Drago nam je što su nas podržali. Trebalo nam je otprilike dva meseca da sve isplaniramo – rekao je Džoel.

Zabava je održana u klubu “Misty’s Lounge”. Par nije napravio rezervacije, a gosti su ipak morali da plate hranu i piće.

Kiara i Džoel se nadaju da će njihovo venčanje poslužiti kao primer drugima. Smatraju da novac uopšte nije toliko bitan i da pažnja mora biti usmerena na ono što je zaista značajno, a to je brak, odnosno zajednički život.

@kiarabrk I’ze a married woman now!! 😜 Subscribe to my YouTube channel to see how I pulled this off! YT: KIARA BRK #wedding #weddingtiktok #weddingday #couples ♬ original sound – zaq 🦖