DA NAPRAVITE SEKSI ATMOSFERU: Dizajneri savetuju kako da dekorišete SPAVAĆU SOBU!

Krevet
Pixabay.com/Ilustracija

Ovo su najveće tajne majstora uređenja enterijera.

 

Da biste partner i vi što lakše, brže i češće bili u fantastično seksi raspoloženju, osim međusobne privlačnosti, afrodizijaka i vremena, potrebno je i da vaša spavaća soba bude adekvatno opremljena. Jednostavnije rečeno, treba da asocira na seks i ljubav.

Dizajneri vam savetuju da se najpre otarasite jastučića koji su višak. Za bračni krevet potrebna su vam četiri spavaća jastuka – dva veća i dva manja. Više jastučića nabacanih na krevet nikako neće inspirisati na valjanje po čaršafima.

Zavese su veoma važne. One treba da zamrače sobu tako da poželite da ne izlazite iz kreveta – a ujedno vas razdvajaju od spoljnog sveta, briga koja ste ostavili van spavaće sobe – ali i od pogleda komšija.

Čak i to kako je soba okrečena i da li koristite draperiju ili tapete. Neki dizajneri vole da koriste metalik farbe u sobama, jer smatraju da su neodoljivo seksi, a neki prednost daju draperijama koje bude tajanstvenost. Tapete produbljuju sobu i mogu dodatno da začine vaš ljubavni život.

Bitan je i odabir posteljine. Teško da će nekoga privući čaršafi sa likovima iz crtanih filmova. Da bi bila seksi, posteljina treba da odiše elegantnim luksuzom i da bude u bojama koje vas najviše asociraju na ljubav.

Uz to, veoma je važno i da se suzdržite od šarenila. Mnogo različitih dezena u sobi dovešće do mučnine, ali nikako i do toga da poželite da vodite ljubav sa voljenom osobom.

Spavaća soba mora da bude i udobna i ništa ne sme da vas ometa. Na stočiću pore kreveta treba da se nađe knjiga, nikako mobilni telefoni i tableti. Sklonite iz spavaće sobe računar i televizor i ona će postati raj za vođenje ljubavi.