DA NE POVERUJEŠ: Ovako bizarne navike u ishrani mogu da imaju samo poznati

Da i poznate ličnosti umeju da budu čudne dokazuju njihove navike.

printscreen

Megan Markl

Megan voli vegeterijanske nudle sa neobičnim sosom. Vojvotkinja dugo kuva tikvice u vodi sa malo bujona dok se ne pretvore u ono što ona naziva “prljavom, seksi kašom”.

Džesika Alba

Dok uspešno koordinira svoju glumačku karijeru i firmu “The Honest Company”, Džesika se oslanja na vodu kako bi pregurala dan. Ali regularna H2O nije ono na šta ona misli. U pitanju je slana voda. Kako kaže, obožava da doda pink himalajsku so u svoju vodu.

Gvinet Paltrou

Glumica je naširoko poznata po svojim neobičnim dijetalnim navikama. Njeno omiljeno piće miriše na dresing za salatu za koji glumica kaže da je miks pečenog susamovog ulja, mlevenog đumbira, kokosovog šećera i mleka od badema, nazivajući ga “savršenom toplom poslasticom za kišovito popodne”.

Kejt Hadson

Ako ste se ikad pitali kako Kejt uspeva da održi izvajane trbušnjake, svakako nije zbog doručka. Kako je glumica izjavila, ona ne ustaje gladna. Svaki nutricionista bi rekao da je ovo jako loša navika, ali… svi grešimo.

Džesika Bil

Kada je lepa glumica u pitanju, ne radi se toliko o tome šta jede, već gde jede. Ova zvezda nosi svoju hranu u kadu, pod tim ne mislimo na piće tokom kupke, već na prave fine obroke poput pileće kobasice i velike šolje kafe. Kako ona kaže to je život jedne majke. Dok nahrani svog sina uveče, shvati da nije jela i onda ponese svoju večeru sa sobom u kupatilo

Tejlor Svift

Pop zvezda poseže za interesantnim pićem dok jede sendvič, a to je limunada od lavande. Da, svi znamo šta je limunada, ali od lavande?

Gordon Remzi

Svako bi pomislio da master šef sa Mišelin zvezdom, Gordon Ramzi voli da sedne i normalno jede, međutim on kaže da ne ruča, niti večera. Ovaj vrhunski majstor umesto toga jede pet puta dnevno manje porcije hrane kako bi održao energiju tokom čitavog dana.