Princ Vilijam uživa u braku s predivnom Kejt Midlton. Dobili su dvoje dece i par su iz snova. Ali, šta bi bilo da nema Kejt, da je njihova veza kojim slučajem propala, a Vilijam tražio neku drugu partnerku? Britanski mediji pozabavili su se tom temom i pronašli potencijalne princeze.

 

Sve je počelo s kraljem Edvardom VIII

Kada je 1936. godine kralj Edvard VIII abdicirao kako bi se venčao sa Volis Simpson, britanska imperija je osporavala taj brak. Iako je brak ocrnio celu monarhiju, dvoje supružnika je potvrdilo da ljubav ne poznaje granice i od trenutka njihovog sudbonosnog “da” stvari su se umnogome promenile.

Naime, prinčevima Vilijamu i Hariju dopušteno je da se venčaju iz ljubavi, pa njihova voljena ne mora da bude plave krvi. Donosimo vam listu žena koje je Vilijam mogao da oženi da nije bilo vojvotkinje Kejt.

Šeril Kol

#Lastnight #Chopard #Cannes ?

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on

Problematična tinejdžerka, koja se provlačila kroz srednju školu, odrasla je u mladu i zgodnu plesačicu. Uskoro se pojavila i u brojnim reklamama, a ponela je i neke titule i nagrade na modnim takmičenjima. Kasnije se udala i otišla u potpuno drugom smeru. Ali Britanci je vole zbog lepote i uglađenosti, pa bi sigurno bila osveženje u kraljevskoj porodici.

Šarlota Kaziragi

Love #CharlotteCasiraghi

A photo posted by Charlotte Casiraghi? (@charlottexcasiraghi) on

Provela je svoje detinjstvo na kraljevskom dvoru. Drugo je dete princeze Karoline od Hanovera. Bavi se pisanjem, a i urednica je u jednom modnom magazinu, idealno za buduću kraljicu i suprugu princa Vilijama. Prava je modna ikona.

Popi Delevinj

Poznata manekenka iz Londona. Rođena je u visokom društvu i jedna je od najmalađih članova Britanskog modnog veća. Njena porodica poznata je po visokim pozicijama u politici. Spoj moći, glamura i politike kod nje bili bi savršeni za poziciju buduće engleske kraljice.loading...