Da odmah znate šta da očekujete! ČETIRI OSOBINE koje pokazuju da je muškarac FANTASTIČAN U KREVETU

Ako prepoznate ove četiri osobine kod vašeg partnera, smatrajte to jednim od razloga za ljubavnu sreću.

Seks
Foter.com

Nije preterano bitno da li je muškarac dobrica ili je opasan frajer, za sve momke važi isto! Naime, kako kažu, fantastičan odnos nema veze samo sa umećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

On je džentlmen

Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Seti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurni da vas neće razočarati kada se isključe svetla.

Dodiruje vas

Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili nežno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurni da taj i te kako zna šta radi.

On je svestan činjenice da se svet ne vrti oko njega

Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu.

Njemu se nigde ne žuri

Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa temeljnom građenju odnosa sa nekom devojkom, ima na pameti da nema potrebe žuriti bilo gde. Biće pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi neto za štab ona oseća da još uvek nije došlo vreme. Ukoliko vam je partner rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to ka odbijanje, jer nije.