DA SE ISTOPIŠ: Glumac ispričao anegdotu sa ćerkicom i RAZNEŽIO CEO INTERNET

Poznati holivudski glumac podelio je jedan simpatičan trenutak iz roditeljskog života.

Beta

Nedostatak sna problem je većine roditelja koji zbog brojnih obveza oko dece, kuće i posla, nemaju dovoljno vremena da se odmore. Sa ovim problemom susreo se i poznati glumac Dvejn „The Rock“ Džonson koji ima tri ćerke.

Radio sam do kasno i odspavao samo tri sata kada je ovaj „tornado“ ušao u našu spavaću sobu, skočio na mene i nagovorio me da ustanem i odvedem ga do ormara u kome drži svoje igračke kako bismo se igrali – napisao je poznati tata uz fotografiju na kojoj u rukama drži dvogodišnju ćerkicu Džasmin.

Međutim, devojčica se predomislila i naumila da uradi nešto sasvim drugo.

Ušli smo u ormar i onda iznenađenje – odbila je da se igra i samo je htela da je držim dok ispušta vetrove – dodao je i nakon toga poslao važnu poruku svim roditeljima kojima ovakve sitnice teško padaju.

Pakleno sam umoran, ali doći će vreme za nekoliko godina kada će joj skakanje u moje naručje biti poslednja stvar koju će želeti da radi jer to više neće biti kul. Zato ću uživati u ovakvim trenucima dok mogu – zaključio je glumac.


46-ogodišnji mišićavi glumac sa devojkom Loren Hašijan ima i šestomesečnu ćerku Tianu Điu, dok iz braka s bodibilderkom Deni Garsijom ima 16-godišnju devojčicu Simon Aleksandriju.