DA SE NAJEŽIŠ! Tijana Bogićević otpevala veliki domaći hit, ali na POTPUNO NOV NAČIN (VIDEO)

Nastavlja se projekat Radija S ‘Zvezde pevaju zvezde’ ovoga puta sa premijerom pesme ‘Dodirni me’. U originalu je grupa Galija, a za potrebe ovog projekta ju je otpevala Tijana Bogićević.

Promo

Na putu između Amerike i Srbije, Tijana je došla na Radio S da predstavi svoju verziju ovog velikog hita. Ovo je još jedna pesma koju u originalu izvodi muški vokal, pa je zanimljivo da je sad dobila i žensku verziju.

– Vrlo sam emotivno doživela izvođenje ove pesme. Ježila sam se dok sam je pevala, a meni je to uvek dobar znak da će je svi pozitivno prihvatiti – rekla je Tijana.

Pevačica je pratila prethodna dva izdanja projekta Radija S ‘Zvezde pevaju zvezde’. Svi ti hitovi su bukvalno dobili nov život u novim verzijama i svi ti izvođači su nastavili da ih pevaju na nastupima, kao svoje nove pesme. Mnogima su ta nova izvođenja postala lična karta.

– Nadam se da će i ova pesma meni tako dobro da prođe, pošto sam emotivno vezana za nju, duboko emotivno sam je otpevala – dodale je.

Pošto je ‘Dodirni me’ iz prve izvela i nije bilo vraćanja i popravki, misli da je ovo najautentičnija i najiskrenija verzija. Smatra da uvek može bolje, ali vrlo je zadovoljna kako sve sada zvuči.