Muškarac se vremenom može još više zaljubiti u ženu nego na početku veze.

 

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji prolazi, dok je ljubav večna. Ipak, to ne mora uvek biti baš tako. Uostalom, reč je o nepisanom “pravilu”. Kako je poznato da često “prelazimo” preko brojnih pravila i ovo možete, slobodno, da ignorišete! Jer, zaljubljenost je nešto posebno i svakako – traje. Čak i kada se “izgubi” – uvek može da se obnovi…

Verovali ili ne, muškarac se vremenom može još više zaljubiti u ženu nego na početku veze. A, kada se to dešava?

1. Kada izmamite osmeh na njegovom licu

“Ako možete navesti ženu da se smeje, možete je navesti na bilo šta” – izjavila je legendarna Merlin Monro. Isto važi i za muškarce. Ukoliko izmamite osmeh na njegovom licu, to je nešto najlepše što možete učiniti. Zbog toga će vas obožavati. Muškarci vole žene koje uvek mogu da ih oraspolože. Ako ste vi jedna od njih – ne brinite!

2. Kada zaspite na njegovom ramenu

Ovo se ne događa često, ali upravo zbog toga ima posebnu romantičnost i nežnost. Videti devojku kako mirno spava na njegovom ramenu, za muškarca je posebno sladak prizor i nema šanse da se zbog toga ne rastopi!

3. Kada se probudi pored vas
Iako mislite da vas ne posmatra dok čvrsto spavate, važno je da znate kako muškarci to rade baš često, ali ređe će to i priznati. Ipak, sledeći put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda verovatno razmišlja samo jedno – koliko je srećan što se budi pored žene poput vas.

4. Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu
Kada provedete 24 sata zajedno i ne postane vam dosadno, znak je da ste verovatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.

5. Kada vas ponovno vidi posle duže razdvojenosti 

Vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učiniće da muškarcu jako nedostajate i da se još više zaljubi u vas.

6. Uvek ste tu za njega kada ste mu potrebni
Bilo da je reč o problemima na poslu ili da ga muči nešto drugo, muškarac će ceniti kada ste uz njega. Možda neće tražiti pomoć od vas ili vam se žaliti (jer misle da tako pokazuju slabost), ali vaša prisutnost i podrška će mu i te kako puno značiti.