DA VAM DAN ZALJUBLJENIH BUDE SAVRŠEN: Prilagodite POKLON horoskopskom znaku vaše simpatije!

dan zaljubljenih
Pixabay.com

Neki horoskopski znakovi će se ludo obradovati cveću i bombonjeri, ali za neke je ta vrsta poklona potpuni kliše!

 

Ovan

Ovnu treba poklon koji će ga inspirisati i svideti se njegovoj avanturističkoj strani. Putovanje za vikent bio bi idealan poklon za njega! Ovan je i radoholik i rođeni preduzetnik pa će ga svaki poklon koji može unaprediti njegov biznis neizmerno obradovati!

Bik

Bikovi su poznati po tome da su najsenzualniji znak u zodijaku, tako da šta god da im kupite uobličite poklon npr. ljubavnim pismom ili bar jednom rečenicom u kojoj ćete iskazati svoje emocije. Bik će vam dvostruko uzvratiti samim tim što ćete na njegovom licu videti da ceni to što ste se potrudili zbog njega!

Blizanci

Blizancima poklonite bilo šta što će im pomoći u komunikaciji ili im raspiriti maštu! Obožavaju različitost pa im stoga možete pokloniti i više sitnih poklona umesto jedan veliki. Možete mu u romantičnoj atmosferi darovati poklončić i nakon toga odvedite ga na dobru žurku! Provod obožavaju!

Rak

Rakovi su veoma sentimentalan znak, pa im poklonite nešto lično, poput uramljene zajedničke fotografije po vašem izboru ili beležnicu sa uspomenama na zajednička putovanja! Romantičan poklon će biti savršen za njih, pa obavezno dodajte ceduljicu na kojoj ste napisali bar volim te!

Lav

Lavovi vole kraljevski i raskošan tretman, tako da su za njih veliki pokloni kojim se mogu pohvaliti svima! Poklonite im veliku tašnu sa ogromnim natpisom, ozbiljan komad nakita ili bilo šta čime može dodatno da se ulepša i pokupi sve moguće pohvale za svoj izgled!

Devica

Što se devica tiče, što je poklon praktičniji to bolje! Poklonite im rokovnik u koji će odgovorne device svoje obaveze moći marljivo da upisuju! Device su veoma disciplinovane kada je zdravlje u pitanju, pa će ih i svaki poklon koji im pomaže da ostanu u formi veoma obradovati!

 

Vaga

Vagama nije bito da li je poklon skup ili nije, bitno im je da je dobrog dizajna, šta god da poklonite, pazite na to! Razveselićete je i poklonima koje može podeliti sa vama i vašim prijateljima, poput karata za koncert.

Škorpija

Kad ne čuvaju tajne, škorpije ih otkrivaju! Poklonite im nešto što bi moglo da podstakne njihove detektivske sklonosti, poput detektivskog romana, neke društvene igre sa špijunskom tematikom. Iznad svega vole tajanstvenost, pa se možete praviti da ste zaboravili da joj kupite bilo šta, i onda je iznenadno odvedete npr. u spa centar, na masažu a onda na uživanje u zajedničkoj kupki!

Strelac

Aktivni strelci vole avanturu, pa se stoga unapred pripremite za ludu vožnju balonom, neku sportsku aktivnost ili vikend putovanje. Strelac je najčešće znak lutalica i skitnica, pa će ga obradovati svaki poklon koji iziskuje da se strelac uključi i pokrene!

Jarac

Za praktičnog jarca pun pogodak je nešto što će svakodnevno koristiti, nešto što ste čuli da bi voleo da ima i da mu je neophodno! Obradovaće se i biti vam zahvalan što ste ga slušali i udovoljili njegovoj praktičnoj strani!

Vodolija

Poklon mora biti jedinstven! Vodolija uživa u tome kada zna da ima nešto što niko drugi nema! Vole i tehnolgiju i putovanja, možete ih obradovati nekim gedžtom ili putovanjem na neko mesto koje nije primamljivo svima. Vodolija voli da otkriva mesta i preporučuje ih drugima, govoriće im da ne znaju šta propuštaju!

Ribe

Ribama je najbolje ponuditi beg od stvarnosti u neki wellness, fantastični roman, ili video igru. Poklonom koji se temelji na muzici, plesu, poeziji podstaknite Ribinu kreativnu stranu. Ovaj romantičan znak obožava da sanjari! Izlet na more gde će moći da se zagleda u vodu i ode u svoj svet, takođe je idealan poklon za ovaj sanjarski znak.