Da vam pare budu kao “dobar dan”: Za ovaj FENG ŠUI TRIK treba vam 30 SEKUNDI, a više nikada nećete biti švorc

Sreća
Pixabay.com

Ako ste umorni od nestašice i "preživljavanja", ako ste već sve pokušali da dođete do više novca, ako nemate više od koga i gde da se pozajmite, ne očajavajte! Sigurni smo da niste pokušali sa feng šui savetima za privlačenje novca!

 

Novac lako možemo privući u svoj život dobrom energijom i pozitivnim mislima. Upravo u tome nam pomažu feng šui saveti – da oko sebe i u sebi stvorimo atmosferu obilja, i sami tim pojačamo prirodni magnetizam za finansijsko blagostanje.

U ovome nam mnogo može pomoći jedan jednostavan feng šui princip koji najjednostavnije može da stane u jednu rečenicu – Budite zahvalni na onome što imete!

Da, tako je jednostavno! Veoma je važno biti zahvalan za blagodati koje već imate u životu – na taj način možete privući još dobrih stvari, dok “kuknjava” prouzrukuje još razloga za istu.

Dakle, negujte zahvalnost za novac i finansije koje već imate, makar to bilo i svega nekoliko stotina dinara, i ubrzo će vam doći još novca. Zahvalnost čini da se osećate bolje i “pojačava” šanse da nam u život uđe još dobrih prilika. Fokus na dobre stvari i ono što vam ide doprinosi tome da se isto to udvostruči, dok fokus na negativnost i nedostatak obavezno prouzrukuje baš to – nemanje.

Takođe, ljudi često dobitak shvataju zdravo za gotovo, zaboravljajući da se zahvale na tom daru prirode, dok novčane gubitke proživljavaju veoma dramatično i obraćaju mnogo pažnje na njih. Sledeći put kada nešto dobijete, ne zaboravite da se zahvalite, to je 30 sekundi vašeg vremena.