Da vas više ne bude blam kada dođu gosti: Vratite kupatilu stari sjaj uz TRI GENIJALNA TRIKA I MINIMALNA ULAGANJA

WC
Pixabay.com

Renoviranje kupatila jako je velika investicija kojoj većina ljudi pribegava tek u krajnjoj nuždi. Ipak, postoje neki mali trikovi i jednostavne stvari koje će biti gotove za nekoliko sati, a osvežiće i transformisati vaš toalet.

 

Jesen je poslednji period kada još uvek možete da obavite neke veće radove u vašem domu pre nego što nastupi zima i loše vreme. Predlažemo vam da poslednje tople dane iskoristite i uz minimalna ulaganja i trud, osvežite vaše kupatilo.

Evo nekoliko saveta uz pomoć kojih će vaš toalet ponovo zablistati:

Napravite “generalku”

Svaka domaćica bar jednom nedeljno čisti i dezinfikuje kupatilo, ali jesen je vreme za “generalku”.

Iznesite sve iz kupatila i obrišite i površine koje su vam inače nedostupne. Osvežite fuge između pločica koristeći neka od sredstava za čišćenje fuga dostupnih na tržištu. Bacite sve nepotrebne stvari, a naročito kutije krema, parfema, sapuna koje ne koristite ili su pri kraju.

Ofarbajte nameštaj iz kupatila

Vaše kupatilo će izgledati kao novo onog trenutka kada u njega uđe novi nameštaj. Ipak, ako nemate novca za ovu investiciju i već postojeće komade možete osvežiti tako što ćete ih prefarbati ili uraditi dekupaž.

Više o tome kako da dekupaž uradite brzo i lako možete saznati KLIKOM OVDE!

Promenite detalje

Možda nemate novca za nove police ili ogledala, ali mirišljave svećice, posude za sapun ili držače za peškire uvek možete sebi da priuštite. Promenite zavesu za tuširanje, i to tako što ćete odabrati neku sasvim drugačiju tako da privlači pažnju svakoga ko u vaše kupatilo uđe.

Razmotrite i uramljivanje slika mora, školjki ili talasa. Kod nas se ovo ređe praktikuje, ali je ovaj trend u uređenju doma pravi hit u svetu.