DA VIŠE NE CRVENITE OD BLAMA: Evo kako da uvek i brzo UKLONITE NEPRIJATAN MIRIS nakon korišćenja WC-a

Šolja Toalet Wc
Pixabay.com

Ako ćemo iskreno, svima ovo može da se dogodi - kod prijatelja ste u gostima, ali vam je neprijatno da izađete iz WC-a jer se, nakon što ste ga upotrebili, oseća neprijatan miris. Ne brinite, za to postoji nekoliko jednostavnih rešenja.

 

Postoji nekoliko načina da iza sebe uvek ostavite čist i mirišljav toalet. Prvi i osnovni savet je da povučete vodu što pre kako ne bi došlo do širenja neprijatnog mirisa. Dobra opcija je i da, ako ga kupatilo ima, otvorite prozor, piše Today.

E sad, ako ste zakasnili sa ovim prevencijama, možete se poslužiti i drugim trikvima!

Ako ste sa sobom u toalet poneli torbu (žao nam je momci, ali ovo se odnosi samo na dame) možete iskoristiti kremu, losion, lak za kosu, osveživač daha ili parfem. 

Ako ništa od ovoga nemate sa sobom, proverite police u kupatili ili sredstva za dezinfekciju koja se obično nalaze iza WC šolje. Potražite njih ili izbeljivač, tečni sapun za ruke, šampon ili balzam… 

Sada kada ste našli željeni proizvod trebalo bi da ga sipate u WC šolju i to će rešiti problem neprijatnog mirisa. Napominjemo da sipate pažljivo i malo, jer neka od ovih sredstava (izbeljivač na primer) mogu biti otrovna.loading...