Dadilja Anđeline Džoli: ‘Molim te, ne budi kao svoja majka’

anđelina
instagram/angelinajolieofficial

Bivša dadilja Anđeline Džoli pozvala je glumicu da okonča rat za suprugom Bredom Pitom jer je, kako kaže, zabrinuta što koristi decu kao oružje, budući da je isto činila i njena majka dok je ona bila dete.

 

Šezdesettrogodišnja Krisan Morel brinula se o Anđelini prvih par godina njenog života i bila je bliska prijateljica njene majke Maršelin Bertrand.

Ona kaže da postoji puno sličnosti između onoga što se događa sada i nekada kada je glumica bila mala.

– Odlučila sam da progovorim jer želim da Anđelini pošaljem poruku do koje mi je jako stalo. Želim da joj kažem “Molim te nemoj terati Breda iz života svoje dece. Nemoj da koristiš decu kao oružje u razvodu. I nemoj od muža praviti čudovište jer je to upravo ono što je tvoja majka činila kada se rastajala od tvog oca. Zašto želiš svojoj deci isto?” – rekla je dadilja u ispovesti za Dejli mejl.

Ona je otkrila da Maršelin često nije mogla da gleda Anđelinu zbog prevelike fizičke sličnosti sa ocem, Džonom Vojtom, pa je pobegla sa mladim studentom Stejsijem Pikrenom. Anđelini roditelji su se razveli zbog očevih čestih prevara.

Ispričala je i da su mlada zvezda i njen brat Džejms Hejven uglavnom odgajale dadilje i da ih je majka koristila kao oružje u napadu na njihovog oca ženskaroša.

– Endži je bila vrlo usamljeno i problematično dete. Čak i pre njenog rođenja majka je bila uverena da je njen suprug Džon vara. Često su se svađali, a onda su u jednom trenutku počeli da unajmljuju stan iznad njihovog. Na kraju je u njemu živela Anđelina sa dadiljama, a majka ispod sa sinom.

Anđelina je navodno imala šest dadilja, a majka nije previše vremena provodila s njom dok je bila dete.

– Nije mogla da je gleda jer previše liči na Džona i bilo joj je teško. No, rekla sam joj moraš to prebroditi zbog dece. Sada isto kažem Anđelini”, kaže dadilja i nastavlja:

– Ona gotovo nikad nije kuvala deci i često su jeli sirovu hranu. Džon je ispao zlikovac, a Maršelin je uspela da okrene decu protiv njega. Čudi me da Endži sada radi istu stvar.

Morel je dala otkaz kada je Anđelina imala tri godine jer više nije mogla da podnosi haos u kući, a desetogodišnje prijateljstvo sa njenom majkom je prekinuto sredinom osamdesetih kada su izgubile kontakt.