DAMA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Briga je za pravila, pozirala je gola, a sada je progovorila o SEKSU sa Trampom

Otkako je pre dve godine postala prva dama Amerike, postalo je jasno da ni najmanje ne mari za pravila. Bez imalo ustručavanja, Melanija Tramp radi ono što želi, a javnost o tome govori svakodnevno, hteli to ili ne.

Beta

Titulu je dobila zahvaljujući tome što je supruga aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa, ali ona je sve samo ne obična prva dama.

Za razliku od svojih prethodnica, Melanija nije rođena u Americi
Poslednja prva dama koja je rođena van granica Sjedinjenih Američkih Država bila je supruga Džona Kvinsija Adamsa, Luiza Adams, rođena davne 1748. godine. Sve nakon nje rođene su u Americi, do dolaska Melanije, koja se rodila u Sloveniji, tačnije u Sevnici.

Ona je jedina prva dama rođena u komunističkoj zemlji

Kada je Melanija rođena, 1970. godine, Slovenija je bila deo komunističke Jugoslavije, na čijem je čelu bio Josip Broz Tito. Vrlo mali procenat Slovenaca bio je član komunističke stranke, a među njima je bio i otac Melanije Tramp, koja pak nikada nije bila njena aktivna članica.

Pozirala je gola za časopis

Melanija je pozirala gola za naslovnicu britanskog GQ-a 2000. godine. U to vreme bila je samo devojka Donalda Trampa, koji je zatražio od uredništva magazina da urame te fotografije i pošalju ih u njegovu kancelariju. Kako stoji na službenim stranicama Bele kuće, Melanija to smatra jednim od svojih najvećih dostignuća.

Javno je govorila o seksu s Donaldom Trampom

U intervjuu koji je pre braka dala Hauardu Sternu, Melanija je javno progovorila o tome kako je to biti u vezi s Donaldom Trampom i priznala da imaju intimne odnose i više nego jednom dnevno. Isto tako je otkrila da je telefonski intervju sa Sternom obavila maltene gola.