Dame, budite ponosne na svoju zadnjicu: Žene sa oblinama su inteligentnije

Naučnici su zaključili da su žene sa zadnjicom većom od proseka inteligentnije i da u skladu sa tim, imaju veću verovatnoću da stvore inteligentnije potomstvo.

Naučnici sa Univerziteta Oksford su vodili nekoliko zanimljivih istraživanja koja su ispitivala povezanost ženskih oblina sa koeficijentom inteligencije i opštim zdravljem žena, piše „Cosmopolitan.hr”.
Rezultati ovog neobičnog istraživanja pokazali su da su žene sa zadnjicom većom od proseka inteligentnije i da u skladu sa tim, imaju veću verovatnoću da stvore inteligentnije potomstvo.

Osim što su žene sa oblinama inteligentnije, ispostavilo se da su i zdravije od žena s malom zadnjicom. Iako je najbolje nemati višak masti u telu, ako ga već imate, najbolje je da je on u predelu zadnjice i bokova. Zašto? Zato što žene s oblinama imaju niži nivo holesteorola i njihov organizam lakše prerađuje glukozu, što rezultuje sniženim rizikom od nastanka dijabetesa i srčanih bolesti.

Zato, ako imate i vi veliku guzu, nemojte da očajavate – veće su vam šanse da budete zdrave, a osim toga, niko ne bi trebalo da se stidi pokazivanja svoje inteligencije.

 loading...