Dame, da li imate razloga da brinete? Horoskop otkriva kakve devojke voli njegov znak

Na osnovu horskopskog znaka možete da otkrijete kakve devojke voli. Prema tome otkrijte koji je znak u horoskopu i saznajte kakve devojke mu se sviđaju.

Ovan – voli ženstvene devojke. Takođe mu je jako važno da devojka može da komunicira sa muškim društvom.

Bik – ovom horoskopskom znaku jako je bitno da devojka ima stila. Takođe, vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće praviti ljubomornim.

Blizanci – vole žene koje će se uvek truditi da ih iznova iznenade. Takođe jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak – voli žene koje cene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju da raspolažu sa novcem.

Lav – zanimaju ih žene koje mogu da razumeju njegovu strast za uspehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvek laska i ohrabruje ga.

Devica – vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Vaga – pre svega jako im je bitno da devojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku lepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane devojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se nađu u društvu.

Škorpija – kod partnerke cene vernost. Takođe, jako im je bitno da devojka sa kojom su u vezi voli seks. Novac im je jako važan, pa tako i devojke koje im se sviđaju uglavnom treba da imaju dosta novca.

Strelac – voli devojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i poverenje.

Jarac – voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je važno kako se njihova devojka ponaša u društvu.

Vodolija – vole starije i iskusnije žene koje imaju razumevanja za njegova česta sanjarenja i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

Ribe – vole osobe koje bez mnogo muke znaju da se snađu sa raznim nevoljama u životu. Vole samouverene ljude, jer su i sami takvi.loading...