Dame, dobro otvorite oči! Sa ovim znakom vas čeka PAKAO, a ovaj će vam biti IDEALAN MUŽ

Horoskop
sxc.hu

Sve je zapisano u zvezdama! Naročito kada su u pitanju ovi horoskopski znaci!

 

Dobro otvorite oči! Život sa predstavnicima nekih od ovih zankova koštaće vas mnogo živaca, a trebaće vam i mnogo strpljenja!

OVAN

Sa njima nikada nije dosadno. Oni će kafu pretvoriti u avanturu. Takođe, prilično su sebični i vole da naređuju i da sve bude po njihovom.

BIK

Odan, vredan i dolaziće kući sa posla svakog dana u isto vreme. Na njega zaista uvek možete da se oslonite. Očekivaće isto i od vas, pa ako ste malo slobodnijeg duha, očekujte gunđanje s njegove strane. Takođe, ukoliko tražite zabavu u svakodnevnici, zaboravite na to sa njima.

BLIZANCI

Oni su brbljivci i ta njihova osobina ima i dobru i lošu stranu. Zbog nje će i vama biti zanimljivo u njegovom društvu, ali biće zanimljiv i drugim ženama, pa su tako Blizanci prvi na listi koji će vas prevariti.

RAK

Prava mamina maza koja će to ostati do kraja života. Ipak, biće nežan i prema vama i paziće na vas i ugađati vam. S druge strane, od vas će očekivati da budete ista njegova mama. Loša strana je i to što je ponekad veoma čudan.

LAV

Sa njima nikad nije dosadno i uvek vole da su u centru pažnje. Kada se slučajno dogodi da nisu svi pogledi upereni u njegovom pravcu, postaje neverovatno uvredljiv i potišten.

DEVICA

Ako volite da vam je svakodnevnica savršeno organizovana, udajte se za Devicu koji će voditi računa baš o svemu. Previše se unosi usve tako da postoji šansa da će vremenom razviti i hipohondriju, a vama će držati predavanje o svakoj sitnici koju ste uradili “pogrešno”.

VAGA

U njihovom društvu je prijatno, i prilično su nežni i romantični. S druge strane, kako su prijatni sa vama, takvi su i sa drugim ženama. Vage su među najprevrtljivijim znakovima, i velike su šanse da će vas prevariti, i to više puta.

ŠKORPIJA

Strastvene i odlučne, sjajne u krevetu. Ali, budite uverene da svaka Škorpija ima toliko tajni koliko ni sami ne možete da zamislite.

STRELAC

U potrazi za avanturom. U principu su zabavni, samo ako niste previše tvrdoglavi, jer u raspravi sa njima nikada nećete pobediti.

JARAC

Uz njega ćete uživati što se finansijske strane tiče, jer Jarčevi vole da rade i da imaju. Osim toga, izuzetno je veran, stabilan i samostalan. Užasno je tvrdoglav, voli da kontroliše sve, pa i vas, i za svaku njegovu toplu reč ćete morati da se opasno borite.

VODOLIJA

Večiti dečak uvek spreman za zabavu. Veoma je zavistan od partnera, a u isto vreme i buntovan. Ako se udate za Vodoliju, u istom paketu dobijate i muškarca i tinejdžera.

RIBE

Ribe su nežne, uvek spremne da vas saslušaju, strastvene i romantične. U brak sa vama će uliti srce i dušu. Ali, to će vam doći glave jer će vam prvom prilikom sve te nežnosti i usluge nabiti na nos u trenutku kada se oseti nesigurnim.