DAME, OBRATITE PAŽNJU: Horoskopski znak otkriva KO JE IDEALAN MUŠKARAC ZA VAS!

muškarac
pixabay.com

Bez obzira na to za kakvim muškarcem tragate, jedno je sigurno – vi zaslužujete najbolje!

 

Devojke kada nisu srećne u ljubavi često vole da upotrebe frazu: “Ja sam magnet za budale”. Međutim, da biste znale šta vam odgovara najpre je važno da dobro upoznate sebe. Jedino tako znaćete šta želite. Onda kada ste sigurne u svoje želje, vreme je i da ih ostvarite!

Nije lako pronaći muškarca iz snova, ali ako želite da uspete u tome važno je da znate šta vam odgovara. Nekada vam horoskopski znak može dosta pomoći. Zbog toga proverite šta kažu zvezde i kakav vam tip muškarca odgovara u skladu sa vašim Zodijakom. Ko zna, možda baš suprotno od onoga što ste inače imali…

OVAN – Muškarac intelektualac

Nezavisna i samostalna žena u znaku Ovna traga za iskrenim i sigurnim muškarcem sa kojim će moći da se upušta u intelektualne razgovore. Ona vreme ne troši na “prazne priče”. Najviše joj odgovara ambiciozan muškaraca, na kojeg će moći da se osloni u bilo kom trenutku.

BIK –  Muškarac jake volje
Najviše voli da ugađa sebi. Kada je u vezi vrlo je posvećena svom partneru. Žena u znaku Bika želi strastvenog i samostalnog muškarca koji je spreman za ljubav i zajednički život. Za nju ništa nije privlačnije od muškarca jake volje.

BLIZANCI – Iskren muškarac
Voli da isprobava nove stvari. Društvena je i avanturističkog duha. Žena Blizanac želi muškarca koji će bez ustezanja reći svoje mišljenje, ali koji takođe može biti razigran i zabavan.

RAK – Muškarac dobrog srca

Niko nije dobroćudniji i osetljiviji od Raka (osim možda Ribe). Rak uvek želi ono što je najbolje za vas u vezi, ali to ne znači da ih možete iskoristiti. Žena Rak traži muškarca koji je poput nje – iskren, pošten i sposoban za zdrav odnos.

LAV – Muškarac koji zna da flertuje
Lav ceni odanost i motivisanost. Ako njegova druga polovina nema te osobine, veza će se brzo raspasti. Žena Lav traži muškarca koji je jednostavan baš kao i ona. Međutim, ona nije mnogo ozbiljna, pa tako želi velikodušnog partnera koji zna da flertuje.

DEVICA – Strpljiv muškarac
Devica je jedan od najpromišljenijih i najtajanstvenijih znakova. Ona se nikada ne otvara brzo drugima, zbog čega su odnosi ponekad teški i napeti. To je razlog zašto Devica želi strpljivog muškarca – ako on može da čeka, ona će učiniti sve što je u njenoj moći da se čekanje na kraju isplati.

VAGA – Odan muškarac

Vaga je poznata po svojoj tvrdoglavosti. Ona je vrlo logična, što znači da uvek analizira situaciju. Odgovara joj veran i prilagodljiv muškarac. Vaga želi nekoga ko je komunikativan i nekoga ko neće biti nejasan kada se govori o važnim stvarima.

ŠKORPIJA – Strastveni muškarac
Škorpije su izuzetno intenzivne i strastvene. Ponekad se nađu u nevolji, jer radije učine nešto neozbiljno, a tek onda razmišljaju o posledicama. Žena Škorpija želi zabavnog i strpljivog muškarca jer joj je potrebno vreme kako bi stekla poverenje.

STRELAC – Senzualan muškarac
Strelac je i avanturističkog duha i ležeran. Voli da isprobava nove stvari, ali takođe voli druženje kod kuće sa svojom drugom polovinom. Žena Strelac voli senzualne muškarce s dobrim smislom za humor kojim razbijaju napetost u zahtevnim situacijama.

JARAC – Marljiv muškarac
Jarčevi su pametni i ozbiljni, a to je razlog zašto žena Jarac želi, pomalo, neozbiljnog muškarca. Ona traga za tipom koji naporno radi (ali koji voli i zabavu, naravno). Ona želi osećaj sigurnosti u vezi, jer će joj to pomoći da se više fokusira na zabavne stvari.

VODOLIJA – Šarmantan muškarac
Vodolija je vrlo kreativna i ima avanturistički duh. Žena u ovom znaku traži šarmantnog i strastvenog muškarca. Ona želi nekoga ko je društven, jer se s takvom osobom oseća sigurnije.

RIBE – Romantičan muškarac
Ribe su emocionalne i introspektivne i znaju kako to da iskoriste. One su iskrene kada ih nešto ih muči. Žena Riba želi odnos s nekim ko je saosećajan i pažljiv, baš kao što je i ona sama. Ceni romantiku, zato obožava kada muškarac pokaže svoju senzualnu stranu bez ustezanja.