DAME, OBRATITE PAŽNJU: Obucite ove stvari i zavešćete koga god poželite

Tange
pixabay.com

Sa ovim detaljima na sebi svaki muškarac će poludeti za vama.

 

Crvena haljina

Haljina je uvek pravi romantičan izbor za sve devojke, a crvena boja je ona koja najviše privlači muškarce… barem 71 odsto njih tako kažu.

Košulja

Svaka žena bi trebalo da ima bar nekoliko različitih košulja u svom ormaru. Ne samo da je praktična i ležerna, košulja može biti i seksi jer 72 odsto muškaraca zamišlja kako je otkopčava.

Otvorena leđa

Mnoge žene kada žele da budu seksi prvo posegnu za otvorenim dekolteom, ali čak 87 posto muškaraca smatra kako je elegantnija, a opet seksi varijanta otkriti leđa. Štikle

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali i doista sviđa muškarcima – za 91 posto njih one su najseksi obuća za žene. Ipak, obavezno treba da razmislite o visini.

 

Uske pantalone

Svaki muškarac smatra da žene koje dobro izgledaju u farmerkama su momentalno seksi. Naravno, obratite pažnju da to bude kroj koji ističe vašu zadnjicu. Brazilske gaćice

Mnoge žene misle da su tange jedini donji veš koji može biti toliko seksi. Međutim, komad donjeg rublja sa malo više materijala ostavlja više mesta za maštu a brazilske gaćice su idealne za to.

Pensil suknja

Iako mnogi misle da su muškarcima najdraži minići, čak 60 odsto njih preferira suknje čija je dužina kraća oko 10 centimetara iznad kolena, što je dovoljno da se deo noge otkrije a da opet ne bude previše golišavo.

Bela potkošulja

Ovaj jednostavan komad odeće nešto je najseksi što mogu videti na ženi za svakog četvrtog muškarca.