DAME ODLEPILE ZA NJIM: Ovaj mladić ima blistav osmeh, savršeno telo i najvažnije – PRAVO NA KRUNU

Budući da su princ Hari i Vilijam odavno zauzeti, na britanskom tronu ostalo je još svega nekoliko poželjnih neženja, a jedan od njih je mladi Artur Čato. Unuk britanske princeze Margaret, sestre kraljice Elizabete, po mnogočemu je netipičan član monarhije.

instagram/artchatto

Punog imena Artur Robert Natanjiel Čato, stariji je sin ledi Sare Čato i njenog supruga Danijela Čata te 25. u redu za britansku krunu. Praunuk je kraljice majke i unuk princeze Margaret, rođak iz drugog kolena princu Vilijamu i Hariju.

Iako javnost nije previše obraćala pažnju na njega, 19-godišnji plemić svojom pojavom je zaludeo društvene mreže, na kojima ponekad otkriva mnogo više od ijednog člana ove stroge monarhije. 

View this post on Instagram

Trekking in the Scottish highlands

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Arturova majka, ledi Sara, jedino je žensko dete nesrećne princeze Margaret i njenog supruga Dejvida Armstronga Džejmsa.

Mladog naslednika koji vrlo verovatno nikada neće sesti na britanski tron prate mlade devojke kojima je osim zbog statusa interesantan zbog svog izgleda.

View this post on Instagram

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Artur vrlo često na društvenim mrežama objavljuje razgolićene fotografije na kojima do izražaja dolaze njegovi mišići, a ekstremni sportovi su mu velika strast.

Jedno vreme je proveo i u mornarici, a kao dečak vrlo često se mogao videti u prisutnosti kraljice Elizabete, kojoj je na svečanostima nosio šlep.