Dame, ODUŠEVIĆETE SE: Trend koji je bio aktuelan 90-ih se ponovo vraća (VIDEO)

nakit
pixabay.com

Sigurno ih i sada imate, doduše 'zabačene' u nekoj staroj kutiji. Preporučujemo vam da ih što pre potražite jer se ove godine na velika vrata u modu ponovo vraćaju glomazne okrugle minđuše, poznatije kao alke!

All my pride is all I have... You'll be needin' me, but too bad... #AllIHave#JLo#LLCoolJ ❄️?❄️ #Mood Идеальные красавчики ??

A video posted by Valentina ?Kravchenko (@tinakrava) on

Trend nošenja alki najviše je bio popularan 90-ih, kada su za ovim nakitom ‘ludele’ žene širom sveta. Velike glomazne i okrugle minđuše nosile su gotovo sve generacije – tinejdžerke, devojke, žene… Jednostavno nije postojala žena koja ih nije imala u svojoj kutijici sa nakitom.

Ove minđuše obožavaju i mnoge popularne svetske zvezde, kao što je to slavna holivudska glumica Anđelina Džoli. Vatrena i zanosna latino diva Dženifer Lopez, koja ih nosi u veoma ženstvenom maniru, dok je ljubitelj ovog nakita i zanosna diva sa Barbadosa – Rijana.

Alke je najbolje nositi kada je kosa podignuta u punđu ili rep jer su tada najupadljivije. Naravno, one ne moraju biti toliko velike. Možete staviti i one male alke.

#circle #earrings ▪️ 10cm :100k ( siêu to ) ▪️ 7cm :85k ▪️ 5cm :75k

A photo posted by All About Accessorize? (@leuleu_accessorize) on