Dame, ovo su četiri razloga zbog kojih treba MOMENTALNO DA RASKINETE

Muškarac
Pixabay.com

Nije uradio ništa za vas? Ispod ćete naći četiri razloga da se udaljite od osobe sa kojom ste u vezi, dok je vreme!

 

Sve žene u određenom periodu života, kada takozvono “zvono”, počne da zvoni glasnije, žele da nađu srodnu dušu. Na žalost, onda kada mislite da ste pronašli srodnu dušu, pokaže se da je to bila najveća greška u vašem životu. Da biste izbegle takve potencijalne propuste i nevolje, morate dobro upoznati muškarca sa kojim planirate vezu ili brak.

Koji tip muškarca ne zaslužuje poštovanje žena!

Onaj ko govori loše o bivšim

Naravno da ne mislimo da treba da opiše sve svoje loše situacije u prethodnim vezama, ali ne sme da govori loše o svojim bivšim partnerkama. Takođe, ukoliko govori o prethodnim vezama, ne mora da koristi hiljade ukrasnih prideva. Prvo, to znači da nije prevaziđeno. Osim toga, to pokazuje da ga i dalje veoma boli i da će sigurno sve svoje nesigurnosti preneti na vas.

Nema prijatelja

Muškarac koji nema prijatelja, verovatno znači da nije imao dovoljno poverenja da održi bilo kakvo prijateljstvo. Verovatno je lažov ili nepouzdan. Kao što znate, muška prijateljstva su zasnovana na poverenju i ako nema prijatelje to znači da nešto nije u redu sa njim.

Kaže sa ponosom da vara

Ako je to uradio jednom, ponovitće to hiljadu puta. Muškarac koji vam jasno stavlja do znanja da vara u vezi, nije pogodan za stabilan odnos kakav vi priželjkujete. Naravno, da će reći da vas nikad ne bi prevario…ali, ovo je posebna kategorija muškaraca za koje je prevara podvig. Klonite ih se, na vreme.

Ne može da nađe stalan posao

Kao što znate, ako tražite nekog za ozbiljnu vezu, ovaj tip muškaraca je nepouzdan. Vama novac nije prioritet, ali muškarac mora da bude finansijski nezavisan. Porodici treba prihoda, jer rashoda ima na hiljade. Čovek koji nema posao, nije stabilan i neće biti u stanju da ispuni vaše zahteve!