DAME PRESUDILE: Željko Samardžić zbog ŽENA odlučio da PROMENI IMIDŽ, evo kakvu sad ideju ima (FOTO)

Željko Samardžić već dve godine nosi bradu i brkove, čime je drastično promenio imidž mačo muškarca.

printscreen/youtube

Međutim, iako je bilo onih kojima se dopala ova njegova promena, za publiku je to ipak bio veliki šok. Pevač je zato odlučio da i po tom pitanju udovolji publici, naročito ženskom delu, čiji je miljenik.

“Ima mnogo onih koji se javljaju putem Instagrama i koji mi kažu: ‘Jao, Željko, ja i dalje volim kako vi pevate, ali zašto ste pustili tu bradu i brkove, to vas je postarilo’. Ponekad se nasmejem kad tako nešto čujem, ali i pokušavam da ih razumem”, rekao je pevač.

Kako kaže, on je čovek koji želi da udovolji svakome koliko je to moguće i koliko se to slaže s njegovim moralnim kodeksima.

“Možda se ovaj put potrudim da udovoljim i svima onima koji žele da me vide bez brade i brkova. Nešto mi se to mota po glavi za ovu priliku”, rekao je kroz smeh Željko, a svoj stari imidž vratiće na dan koncerta koji će održati u Sava centru.

Željko Samardžić
Printscreen

“Nisam baš još odlučio sigurno, ali sam spreman i to da uradim”, poručio je Samardžić.

“Ima onih koji ne vole ovaj moj imidž, ali ima onih kojima se to i dopada. Biće prilike i za jedne i za druge”, kaže pevač i dodaje da misli da dame pre svega vole njegove ljubavne pesme.

(