DAME PROGOVORILE OTVORENO: Momci, ovo je ono što svaku ženu UZBUĐUJE U KREVETU

Dešava se da čak i najiskusniji ljubavnici u pojedinim trenucima pokleknu kad su u pitanju veštine u krevetu, a žene vrlo često ne žele da kažu da nisu zadovoljne kako ne bi povredile partnera.

Seks
Pixabay.com

Ovo je verovatno jedan od razloga zbog koga još uvek postoji ogroman “orgazamski jaz” između muškaraca i žena. Prema podacima istraživanja, blizu 91 odsto muškaraca doživi orgazam tokom seksa u poređenju sa 64 posto žena. Međutim, u poslednjoj anketi žene su kazale kako za njihovo zadovoljstvo nisu presudne isključivo seksualne veštine.

Blizu 1.500 žena učestvovalo je u anketi koju je sproveo “Reddit”, u kojoj su odgovarale na pitanja šta ih najviše uzbuđuje u spavaćoj sobi i šta bi volele da promene kada je reč o njihovoj intimi, a većina njih kazala je da bi želele da njihovi partneri, verovali ili ne, prave više buke tokom seksa.

Buka tokom vođenja ljubavi je veoma seksi, tako da muškarci ne bi trebalo da se suzdržavaju. Žene moraju da znaju da i muškarci istinski uživaju – objasnila je jedna ispitanica.

Osim žena, u komentarisanje rezultata ankete upustili su se i pojedini muškarci.