DAME, RAZOTKRIVENE STE: Ovih 12 stvari svaka žena radi pre seksa, ali to nikada neće priznati

Zar ne bi bilo lepo kada bi se seks uvek događao onako spontano kao filmu? Ipak, realnost je sasvim drugačija, a većina dama se pre ovog čina detaljno sprema i sređuje - ali to nikada neće priznati. Evo šta tačno one rade, a to niste videli na filmovima.

 

1. Briju ili depiliraju – SVE

Ako ste mislili da su dame uvek detaljno sređene i glatke tamo dole – grdno ste se prevarili. Ovo je jedna od stvari koju većina žena obavlja neposredno pre seksa, a muškarci o tome ne znaju ništa.

2. Vade onaj seksi donji veš koji inače nikad ne nose

A onda pokušavaju da se odluče da li će neudobne, čipkaste tange da nose sve vreme ispod odeće, ili će jednostavno da ih ponesu u torbi pa da ih obuku pred sam čin skidanja odeće.

3. Briju se “na suvo”

Znate šta se dešava kada pokušate da budete spontani? Obično se dešava to da totalno zaboravite da su vam noge totalno zarasle, pa se sređujete “na suvo” u lokalnom WC-u.

4. Na brzinu sređuju neuredan stan

Nisu sve devojke pedantne i uredne. Naravno, nećete da perete tepihe pre nego što on dođe, ali ćete sigurno da sklonite hrpu prljave odeće i da na brzinu sredite krevet.

5. Vrše detaljnu inspekciju vagine

Naravno, svesne ste toga da će vagina da vam izgleda potpuno isto kao i poslednji put kada ste je pogledale, ali vas to ne sprečava da bacite jedan pogled na brzinu pre nego što se bacite u akciju. Za svaki slučaj.

6. Pripremaju plej-listu

Nećete valjda brigu o seksi raspoloženju tokom večeri da prepustite lokalnoj radio stanici. Ali zato će se svaka devojka potruditi da muzika deluje sasvim spontano, kao da nije provela sat vremena birajući savršene pesme.

7. Idu u WC

Mala nužda obavezno mora da se obavi pre seksa, jer niko ne želi da doživi nered u krevetu.

8. Proveravaju mirise – po celom telu

Većina devojaka zna tačno kako da suptilno omiriše svoj pazuh dok usput zavodljivo skida košulju. To je vrsta umetnosti, i svaki muškarac bi trebalo da je ceni!

9. Vode računa šta jedu ceo dan pre seksa

Da bi uveče mogla zaista da se opusti i uživa, svaka devojka će tokom celog dana voditi računa šta jede. To znači da će da izbegava hranu koja izaziva nadimanje i gasove. Pasulj neće hteti ni da omiriše.

10. Ponekad razmišljaju i o drastičnim potezima “tamo dole”

Svaka devojka će u ovakvoj situaciji da razmisli o raznim sprejevima, pa čak i parfemima kako bi bila savršena za to veče. Ipak, većina se na kraju odluči samo za standardno pranje, koje je najbezbednije i sasvim dovoljno.

11. Proverava da li je popila pilulu

Brzinska mentalna provera o uzimanju kontracepcije se podrazumeva. I to ne samo o tome da li je tog dana popila pilulu – nego se priseća svih prethodnih dana, jer je dovoljno da preskoči samo jedan da bi bio haos.

12. Bodri sama sebe u ogledalu

Ovo se najčešće dešava u kupatilu. Svakako je tamo, vrši nuždu i pere zube, pa je ništa ne košta da malo ohrabri samu sebe. Inače, ovo rade i muškarci.loading...