DAME, SA NJIMA NEMA UDAJE: Ova 3 horoskopska znaka NIKADA vas neće odvesti pred oltar

Venčanje
pixabay.com

Poznato je da se neki muškarci teže odlučuju na tako veliki korak kao što je brak. To mnoge žene ostavlja u pogrešnom uverenju da je problem u njima.

 

Međutim, njegova spremnost da uplovi u bračne vode zavisi, verovale ili ne, i od njegovog horoskopskog znaka.

Ako je vaš partner rođen u nekom od sledeća tri znaka, za odlazak matičaru biće vam potrebno ipak malo više sreće.

Blizanci

Oni su interesantne osobe, inteligentni, talentovani i društveni. Mnogi muškarci ovog znaka su umetnici, pisci, slikari, ili razni naučnici.

Međutim, Blizanci će se teško odlučiti da stanu na ludi kamen. U potrazi su za ženom koja će imati razumevanja. Za njegova mnogobrojna interesovanja, društvenost, pa čak i povremene flertove kojima ne mogu da odole. Brak vidi kao sputavanje.

Strelac

Ovom znaku sloboda je najvažnija, pa ne čudi što im brak ne deluje kao dobra ideja. Više su oduševljeni prijateljstvom ili ljubavlju nego porodičnim životom. Svoju partnerku obasipa pažnjom i nežnošću, i često se čini da je dublje vezan za nju nego što je to zaista slučaj. Sa njim ćete teško ostvariti trajnu vezu.

Vodolija

Muškarci rođeni u znaku Vodolije su veliki individualisti i cene svoju slobodu i nezavisnost. Ljubav i seks su važni za Vodoliju, ali želja za nesputanim i ničim ograničenim životom sprečava pravu duboku intimnost u ljubavnim odnosima.

Šarmantan je i obožava pripadnice lepšeg pola, pa u životu obično ima mnogo veza. Kad se zaljubi, spreman je svu pažnju pokloniti svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.