Dame, želite PATIKE ZA LETO koje idu uz svaku kombinaciju? Evo korisnih SAVETA ZA KUPOVINU

Opšte je poznato da žene imaju specifičan odnos kada su u pitanju torbe, patike i sandale. Ovi modni dodaci mogu u velikoj meri uticati na samopouzdanje, način na koji vidimo sebe i svoj stil. Gotovo da se ništa ne može uporediti sa radošću i zadovoljstvom koju jedna žena može da oseti prilikom kupovine novih letnjih patika i torbi.

patike
pixabay.com

Odabir pravog modela težak je zadatak jer zavisi od mogućnosti koliko smo u stanju da adekvatno procenimo i uskladimo stil svakodnevnom nošenju, ali i specifičnim prilikama.

Imajući u vidu da mnoge dame obožavaju jedan model obuće kombinovati sa različitim bojama i stilovima odeće, nakitom, kaiševima i torbama – izdvajamo za vas sve ono što bi vam moglo privući pažnju ove letnje sezone kako biste izgledali moderno i luksuzno.

Ženske patike – trend koji pristaje svakom

Bilo da volite klasične sportske patike, mešavinu kože i platna, sjaj ili glamur – kada su u pitanju novi modeli ženskih patika, sve to možete pronaći na jednom mestu. Modeli ženskih patika za ovu sezonu, savršeno se uklapaju u svakodnevnu fitnes rutinu, naglašavaju lepotu omiljenih farmerki ili elegantni kroj letnje haljine.

Ženske patike transformišu vaš izgled zahvaljujući svom živom dizajnu i predstavljaju svestranu obuću. Njih možete uočiti na nogama prolaznika u teretanama, kafićima i ulicama prilikom jedne ležerne svakodnevice. Kada je reč o trendovskim klasicima koji imaju spoj estetike i kvaliteta, ženake patike svoje mesto zaslužuju u svakom cipelarniku. Usled toga, evo i nekih saveta…

Kako odabrati ženske letnje patike i oživeti izgled?

Ukoliko preferirate da tokom sezone nosite drečavu odeću, sa puno šljokica – dobro je da kupite letnje patike koje prigušuju takav izgled i stvaraju sklad. Jednobojniji model daće vašoj odeći ravnotežu. Nasuprot toga, ukoliko nosite jednobojnu odeću – drečav i svetlucav par ženskih patika daće živost vašem izgledu. Ženske patike trebate birati i prema tipu vašeg tela.

Ukoliko nosite veće brojeve, izbegavajte kupovinu modela sa zašiljenijim prstima. Ili, ako ste pak mršavi – izbegavajte potpuno ravne letnje patike. Nešto džombastiji modeli učiniće da vaše tanke noge deluju šire. Pored toga, prilikom odabira patika dobro je da se pobrinete da one odgovaraju gotovo za svaku priliku i vremensku promenu. Letnje patike trebaju biti dovoljno prozračne da noga može da diše, ali i prilagođene iznenadnim vremenskim okolnostima koje tokom sezone mogu vrebati.

Kakvu boju patika odabrati za leto i biti u skladu sa stilom?

Boja ženskih patika definitivno je jedan od težih izbora. Svoju pažnju fokusirajte na tonove odeće koju imate u vašem ormaru. Prema tome, kombinujte i boju patika. Možete nositi svetlije tonove odeće sa svetlijim patikama, ili neutralne sa neutralnijim, a monoton izgled nadomestiti koloričnom torbom. Zatim, čak i boje koje se na prvu pomisao ne podudaraju. Ove sezone u trendu su srebrni i zlatni, smeđi i beli, ali i pastelni, neonski modeli patika.

Sledeći ove savete – imaćete priliku da izgledate fantastično u svakoj prilici, bilo da je u pitanju dan na poslu, sastanak sa prijateljicom u omiljenom kafiću ili izlazak sa momkom. Držite se farmerki, šorca i svestranih haljina kombinujući ih sa novim patikama kako biste zaokružili nadolazeću sezonu sa stilom.