DANAS BI NAPUNIO 53! U potresnoj ispovesti ćerka poznatog glumca ispričala kako ga je pronašla mrtvog

"Ja sam ga videla i znala da je gotovo!"

Bogoljub Mitić Đoša
Printscreen

Čuveni glumac i komičar Bogoljub Mitić Đoša, koji je iznenada preminuo 22. juna 2017. godine usled posledica srčanog udara, danas 12. januara napunio bi 53 godina.

Glumca je tada pronašla njegova ćerka Natalija, koja je istakla da će joj to ostati najveća trauma kada je videla oca mrtvog.

Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram. Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć. Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt – rekla je ona nakon njegove smrti za Blic.

Inače, malo ko zna da je poslednji njegov profesionalni angažman bio u serijalu o Nemanjićima koji će se od jeseni prikazivati na RTS-u. Đoši je poverena uloga prvog vojskovođe ove dinastije.

A ovu ulogu nije dočekao da odgleda.

Podsetimo, život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je preminuo pre tri godine u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta – sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.