Prvi dan leta ove godine donosi nam nekoliko zanimljivih astroloških fenomena zbog kojih će svi znakovi zodijaka osetiti promene. Bilo da verujete u horoskop ili ne, danas će Sunce sijati najduže u ovih 365 dana i trebalo bi to pametno da iskoristite!

 

Sinoć je na našem nebu sijao pun Mesec i to veoma poseban – takav Mesec nismo videli 70 godina! Dobra vest je da će i večeras Mesec biti pun, a to znači da će nas pored Sunca koje će sijati duže nego bilo kog drugog dana u ovoj godini obasjati i naš satelit sa posebnom energijom. A kada se energija Sunca i Meseca ovako slože, jasno vam je da svašta može da se desi.

Sunce nam donosi muževnu energiju, dok se za Mesec oduvek vezuje nežna ženstvena energija – a danas ćemo uživati u obe, i to u prelepoj harmoniji. Naravno, univerzum nam svakog dana daje obe energije, ali danas je sve još dodatno izraženo činjenicom da Sunce sija duže nego ikada, a Mesec je pun i cele noći će nam davati energiju.

Danas je dan koji vam jasno govori da treba da se pogledate u ogledalo, razmislite o svom životu i prihvatite sve svoje mane i vrline. Muževnost i ženstvenost, jing i jang, dobro i loše – danas će sve strane biti izražene. I sve treba da ih prihvatite jer je to jedini način da budete zaista srećni, to je jedna od retkih stvari oko kojih će se složiti astrolozi, psiholozi i svi srećni ljudi.

I dok ste sinoć ritualom uz pun Mesec mogli da dozovete novac, večeras je mnogo bolje da provedete nekoliko sati razmišljajući o tome gde ste do sad došli i gde želite dalje da idete. Ovo je, naime, idealan dan za donošenje važnih životnih odluka i kretanje u akciju!

Danas bi trebalo da provedete vreme napolju, na Suncu i na Mesecu. Verovali vi u energiju ili horoskip ili ne, ne možete da poreknete da naša zvezda i naš satelit zaista daju život svemu na Zemlji, i upravo zato bi trebalo da danas date sve od sebe da se osetite povezano sa Zemljom. Uživajte u Suncu (imaćete vremena i posle posla ili škole, budući da će dan trajati do devet sati) a onda se opustite i zaigrajte na mesečini.

I uživajte. Ako ne prihvatite ni jedan od ovih saveta, onda barem prihvatite ovo – život treba žiuveti punim plućima i to počnite već danas. Jer, baš kao i u životu, ova divna prilika neće večno trajati. Već od sutra će dani biti kraći.