DANAS JE NAJDUŽI DAN U GODINI: Ako uradite OVU SITNICU, možete da IZ KORENA PROMENITE SVOJ ŽIVOT

hotizont
Pixabay.com

Prvi dan leta ove godine donosi nam nekoliko zanimljivih astroloških fenomena zbog kojih će svi znakovi zodijaka osetiti promene. Bilo da verujete u horoskop ili ne, danas će Sunce sijati najduže u ovih 365 dana i trebalo bi to pametno da iskoristite!

 

Sinoć je na našem nebu sijao pun Mesec i to veoma poseban – takav Mesec nismo videli 70 godina! Dobra vest je da će i večeras Mesec biti pun, a to znači da će nas pored Sunca koje će sijati duže nego bilo kog drugog dana u ovoj godini obasjati i naš satelit sa posebnom energijom. A kada se energija Sunca i Meseca ovako slože, jasno vam je da svašta može da se desi.

Sunce nam donosi muževnu energiju, dok se za Mesec oduvek vezuje nežna ženstvena energija – a danas ćemo uživati u obe, i to u prelepoj harmoniji. Naravno, univerzum nam svakog dana daje obe energije, ali danas je sve još dodatno izraženo činjenicom da Sunce sija duže nego ikada, a Mesec je pun i cele noći će nam davati energiju.

Danas je dan koji vam jasno govori da treba da se pogledate u ogledalo, razmislite o svom životu i prihvatite sve svoje mane i vrline. Muževnost i ženstvenost, jing i jang, dobro i loše – danas će sve strane biti izražene. I sve treba da ih prihvatite jer je to jedini način da budete zaista srećni, to je jedna od retkih stvari oko kojih će se složiti astrolozi, psiholozi i svi srećni ljudi.

I dok ste sinoć ritualom uz pun Mesec mogli da dozovete novac, večeras je mnogo bolje da provedete nekoliko sati razmišljajući o tome gde ste do sad došli i gde želite dalje da idete. Ovo je, naime, idealan dan za donošenje važnih životnih odluka i kretanje u akciju!

Danas bi trebalo da provedete vreme napolju, na Suncu i na Mesecu. Verovali vi u energiju ili horoskip ili ne, ne možete da poreknete da naša zvezda i naš satelit zaista daju život svemu na Zemlji, i upravo zato bi trebalo da danas date sve od sebe da se osetite povezano sa Zemljom. Uživajte u Suncu (imaćete vremena i posle posla ili škole, budući da će dan trajati do devet sati) a onda se opustite i zaigrajte na mesečini.

I uživajte. Ako ne prihvatite ni jedan od ovih saveta, onda barem prihvatite ovo – život treba žiuveti punim plućima i to počnite već danas. Jer, baš kao i u životu, ova divna prilika neće večno trajati. Već od sutra će dani biti kraći.