DANAS NAM JE DIVAN DAN: Najbolja pevačica današnjice proslavila svoj 38. rodjendan (FOTO)

U jednoj noći osvojila je čak šest Gremi nagrada!

printscreen

Bijonse danas, 4. septembra, proslavlja svoj 38. rođendan.

Ona danas slovi za jedno od najvećih pevačkih imena, mnogi je smatraju modnom ikonom, a njen uticaji na polju muzike – nemerljiv je.

Svoju bogatu karijeru započela je 1996. godine u grupi “Destiny’s child”, a 2003. se odlučila za ostavrenje solo karijere i tek tada ostavruje svoj puni potencijal.

U par intervjua sama Bijonse je istakla da je presudni uticaj na nju da se uopšte bavi pevanjem imao pokojni kralj popa Majkl Džekson.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Njegov koncert bio je prvi koncert na kom sam ikada bila, da me nije oduševio svojom energijom i spektakularnim nastupom verovatno mi nikad ne bi palo na pamet da postanem pevačica – istakla je Bijonse.

Uporedo sa muzičkom, Bijonse se posvetila i glumačkoj karijeri, a i na tom polju ostavrila zapažene uloge. Prvu ulogu dobila je u komediji “Pink Panter”.

Zahvaljujući svim ovim uspesima, Bijonse danas ima legendarni satus “Dive” i mnogi je smatraju najuticajnijom Afroamerikankom sveta, toliko da je zaslužna za ulazak nove reči koja se danas službeno koristi u engleskom jeziku reč je o pridevu “bootylicious” koji opisuje atraktivne i upečatljive žene.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bijonse je početkom vikenda prisustvovala “Made in America” festivalu u Filadelfiji gde je i započela proslavu svog 38. rođendana, nju je suprug Džej Zi iznenadio rođendanskom tortom i flašom šampanjca, a svi prisutni u bekstejdžu pevali rođendansku pesmicu.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

U poslednjih nekoliko dana, slavna pevačica se nije oglašavala povodom svojih planova o tome na koji način će proslaviti ovaj bitan datum.