DANAS SE VENČAVAJU JELISAVETA I TEO: Mlada se noć uoči svadbe provodila na devojačkoj večeri (FOTO)

Miloš i Jelisaveta
dnevno.rs/kolaž

Angažovali su veliki broj pripadnika obezbeđenja, ali i dronove kojima će ometati telefonski signal za slučaj da nekome od zvanica padne na pamet da medijima pošalje fotografiju.

 

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin danas će izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Milošu Teodosiću! U skladu sa tradicijom, Teodosić je svoje momačko veče proslavljao danima, prvo u Drinskoj kući, a onda i u Crnoj Gori, dok se njegova draga opredelila za luksuzni prostor koji se nalazi u Novom Beogradu.

Naime, Jelisaveta je devojačko veče organizovala na bazenu u okviru jednog sportskog kompleksa, a njenu poslednju devojačku noć uveličale su kuma, prijateljice i koleginice Nina Janković, Tamara Dragičević i Anje Alač, koje su u svom maniru napravile atmosferu za pamćenje. Uz vino, koktele i zvuke haus muzike, devojke su od ranih večernjih sati nazdravljale i uživale u ogranizovanom provodu sve do jutra. Za to vreme, Teo je u restoranu kuma Marka Pantelića ponovo nazdravljao.

Jelisaveta je toliko uzbuđena, ne postoji ništa što može to da promeni. Nekoliko sati pre devojačke večeri, ona je puna pozitivne treme nestrpljivo cupkala u salonu kako bi frizura bila spremna za provod. Devojke su nazdravljale koktelima koje je za njih pravio barmen posebno angažovan za tu noć, a za muzički deo večeri bio je zadužen di-džej, koji je ispunjavao njihove želje – priča za „Alo!“ izvor blizak glumici i dodaje da je za današnji dan sve spremno.

One night only #odenamidželi #udajemotetku #teambride #žene #❤

Објава коју дели Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) дана