“Danima pokušavam da je dobijem!” Tanja Savić NESTALA sa lica zemlje?

Ne odgovara na pozive i poruke...

instagram/tanja_savic_private

Agonija pevačice Tanje Savić trajala je skoro godinu dana, budući da od prošlog aprila nije zajedno sa svojim sinovima, koji se trenutno nalaze u Australiji, kod njenog supruga Dušana Jovančevića.

Nedavno se u medijima pojavila vest da ona uskoro treba da ode po njih, i da za nju nailaze bolji dani, međutim, to izgleda nije tako, jer se Tanja već neko vreme krije od svih, pa i od svojih prijatelja i kolega, kojima se danima ne javlja na telefon.

Iako na svom Instagramu profilu povremeno objavi po koji snimak, pa je tako na poslednjim storijima pokazala kako provodi slobodne vreme u svom novom domu u Smederevu, ona ipak, već neko vreme ne želi da razgovara ni sa kim, osim sa članovima svoje najjuže porodice.

Kako saznaje Kurir Stars, nekoliko njenih kolega sa kojima je u stalnom kontaktu, već danima pokušavaju da se čuju sa Tanjom, ali ona na pozive i na poruke ne odgovara, tako da su oni zabrinuti za nju i pokušavaju da saznaju da li je sve u redu i da li mogu nekako da joj pomognu.

Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju – rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti.

Šta je razlog ovakvog njenog ponašanja niko nije uspeo da sazna, jer se ni novinarima, kao ni kolegama, nije javljala na poznati broj telefona.