DAŠAK JESENI U VAŠEM DOMU: Utoplite stan uz detalje koji će vas naterati da se ušuškate i uživate!

Enterijer
Pixabay.com

Vreme je da vaš kutak obučete u jesenje ruho i transformišete ga u dom o kojem maštate - uz samo nekoliko zanimljivih detalja.

 

Vuneno pleteno ćebe

Pletena vunena ćebad odlično izgledaju kao dekorativan komad. Osim što su vizualno atraktivna, imaju mekanu teksturu jer se izrađuju od fine vune te se možete ušuškati i ugrejati tokom nadolazećih prohladnih večeri. 

Upečatljiv detalj u prostoru može da funkciše i kao ukras. Možete je samo ležerno prebaciti preko kauča ili fotelje u dnevnom boravku. Pleteno vuneno ćebe u poslednje vreme neizostavan je deo enterijera jer se uklapa u svaki prostor.

Plišani jastuci 

Pliš je materijal koji je nekada bio rezerviran samo za kraljeve i plemiće. Otmen i sofisticiran materijal upečatljiv je detalj koji će oduševiti sve ljubitelje luksuznih enterijera.

Tradicionalno krasi nameštaj – kauč ili fotelju, ali ako se ne usudite na tako odvažan korak, odaberite ukrasne jastučiće koje možete samo poređati na kauč. Mekani materijal uneće toplinu u vaš dom i doneti dašak glamura.

 

Jesenje cveće i plodovi

Vaš dom je mesto gde možete jesen da iskoristite za malo promene. Jesenjim aranžmanima možete ulepšati trpezariju, terasu ili omiljeni kutak u stanu. Nekoliko bundeva možete da postavite na prozor ili da u staklenu posudu postavite nekoliko žireva, kestena i oraha u kombinaciji s bršljanom ili suncokretom za efektan aranžman. 

Uz malo zlatne, narandžaste ili druge tonove koji krase jesenje plodove, vaš dom će izgledati efektno.

Drveni detalji

Za stvaranje toplog i ugodnog osećaja unesite prirodne materijale. Dodajte jedan ili više komada drvenog nameštaja kao što su stočić ili stolica ili ukrasi.

Podne prostirke

Za potpuni ugođaj odaberite tepihe i ćilime s motivima i kombinacijama boja koje će verno oslikati jesen. Zlatna, žuta ili narandžasta prostirka zanimljiv su izbor kojim možete osvežiti prostor i uneti jesen u vaš prostor.