Deca Apokalipse, Iskaz i Mr Rabbit na Vračar Rocks festivalu

Svoj prvi koncert ikada Deca apokalipse održala su u Centru za kulturu Božidarac, na Vračar Rocks festivalu, u januaru 2014. godine. Od tada je prošlo samo godinu veoma uspešnih i burnih dana za Decu Apokalipse!

 

Novu energiju koju su akumulirali od publike širom zemlje, a koja je vrlo brzo prepoznala kvalitet ovog benda, podeliće sa posetiocima Božidarca u petak, 27. marta!

Debi izdanje Dece apokalipse, ,,Era papirnih grobova”, privuklo je pažnju velikog broja ljubitelja čvršćeg zvuka, a kritika im je i te kako bila naklonjena!

Originalan pristup stvaralaštvu ova osmorka koju čine muzičari iz Valjeva, Trstenika, Užica i Beograda najbolje je prezentovala spotom za pesmu ,,Ko pobeđuje”. Video čine snimci ljubitelja benda iz raznih zemalja, kao i kadrovi sa mnogim poznatim licima iz bendova sa domaće underground scene, poput Iskaza, D Zoo, Proje, Infesta, grupe Siempre Peligroso, Ućuti Pas, Sicksoul, Škaba, Bombardera, sastava Downstroy, The Bridge…

Deca Apokalipse neumorno nastupa​ju​, ali i snima​ju​ nove pesme.

Prvi singl sa novog albuma, pesm​u​ ,,Blok 12, zgrada 44’’​,​​ upravo su ​plasirali, a beogradska publika čuće je premijerno live ovog petka, 27. marta!

Sa Decom Apokalipse na Vračar Rocks festivalu nastupiće i pančevački Iskaz u izdanj​​u u kojem do sada nismo bili u prilici da ih vidimo​. Iskaz je pored autentičnih autorskih ostvarenja poznat i po saradnji sa mnogim izvođačima sličnih ideja od kojih ​se posebno izdvajaju ​Marčel​o i Filter​i, Bane Sunshine, Elemental, Kojot, Struk​a​, Skaj Vikler, Timbe, Bvan​a​, Mikri, Kand​ž​ij​a​, Ajs Nigrutin, Ritam Nereda, Riot 87​, ​Suid​ – najznačajnija imena regionalne hip hop / hard core scene!​​

​Deci Apokalipse i Iskazu pridružiće se i sastav Mr Rabbit za koj​i​​​ kažu da je jedinstveni primerak alternative hip-hop/fusion žanra.​ Mr Rabbit su upravo objavili spot za pesmu ,,Magla”, kojim najavljuju ​svoj prvi beogradski nastup – u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu, 27. marta.

 Veče puno iznenađenja i žestoke svirke – u petak, 27. ​marta, na Vračar Rocks festivalu! Ulaznice su distupne u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od​ 300 dinara, dok će na ulazu u Božidarac koštati 400 dinara.