DEEN KAKVOG JOŠ NISMO VIDELI: Bosanski pevač predstavio se u POTPUNO DRUGAČIJEM SVETLU! (VIDEO)

Fuad Backović Deen
YouTube Printscreen

Fuad Backović Deen predstavlja najavljeni singl sa kojim pokazuje svoje drugo lice u saradnji sa bliskim prijateljima i istaknutim umetnicima.

 

Spot za pesmu predstavlja posebnu priču koja na svojstven način pokazuje znamenitosti glavnog grada Bosne i Hercegovine, vrednosti suživota i značenje onog što nas okružuje. Spot je snimao istaknuti i vredni Vedad Jašarević, a pored Deena u spotu se pojavljuje i prekrasna Huda Ali, “beauty” i “make up” blogerka sudanskog porekla, kao i Unanimo & Anni-Nur.

Muzika i tekst – Almir Ajanović, aranžman su radili Unanimo & Almir Ajanović, ženski vokal Mensura Bajraktarević, vokal “Iman” hadžija Mensur Šabanović. Prateći vokal u pesmi je Suzana Branković, miks i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production.

Frizuru i šminku za aktere spota radili su Sanjin Egon i Huda Ali, dok su Selma Starfinger i Fuad Backović Deen radili stajling. Vanja Lisac radila je fotografije za “cover” singla, dok je Sanela Babić radila grafički dizajn i obradu.

Kroz tekst, muziku i sam spot može se videti jasna poruka – a to je da smo svi isti. Bez obzira kom narodu pripadali, kojoj naciji ili veroispovesti.

“Imena mi mog” je pesma s kojom se Deen javnosti predstavlja u potpuno drugačijem svetlu.