Deep Dish stiže na Exit

Jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike i dobitnici Gremi nagrade Deep Dish, nakon dugih šest godina pauze, ponovo ujedinjuju snage, a jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvata nastupe u Majamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je i Dens arena Egzit festivala. Nastupaju 13. jula, u nedelju.

Deep Dish aka Sharam i Dubfire najavili su nastavak svoje kolaboracije novim singlom „Quincy”, kao i Deep Dish Reunion žurkom u Majamiju, koja je predstavljala najiščekivaniji nastup na čuvenoj konferenciji elektronske muzike, Winter Music Conference.

Iransko-američki dvojac, od momenta kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspeha u muzičkoj industriji – Gremi agradu dobili su za remiks singla „Thank You” (Dido). Časopis Rolling Stone o njima je napisao da „Najverovatnije ne postoji bolji DJ tandem od Deep Dish”, dok je početkom ove godine Pete Tong sa BBC Radio 1 rekao da je Deep Dish ˜–jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike.

Ulaznice

EXIT: 5.990 dinara
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 dinara Studenti i srednjoškolci: EXIT: 5.490 dinara
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990 dinara

Ovaj haus dvojac poslednjeg dana Egzit festivala dovodi niz eminentnih muzičkih imena, kao što su Better Lost Than Stupid – Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann, Jaymo&Ando George i Waze & Oddysey.

Dens arena najboljeg evropskog festivala ove godine predstavlja specijalne back to back nastupe, organizovane povodom 15. izdanja Egzita.

Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, žurku će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih di džejeva Egzita u okviru večeri Carl Cox vs Friends. Naredne večeri će nas protresti Groznica subotnje večeri, a izvor zaraze biće superpopularni Afrojack, da bi u nedelju back to back nastupe poveo čuveni di džej tandem Deep Dish.