DEKOLTE DO PODA: Manekenka obukla skandaloznu haljinu koja malo šta ostavlja mašti (FOTO)

Manekenka Megan Barton Hanson svojom pojavom privukla je pažnju mnogih na nedavno održanoj žurci u Londonu.

printscreen

Ova lepa britanska manekenka i rijaliti zvezda pojavila se u jednom poznatom noćnom klubu na žurci povodom novog rijaliti šoua The Celebs Go Dating Screening”, i oduševila sve svojim izgledom.

Ona je za ovu priliku izabrala kratku crvenu haljinu, sa dugim rukavima i veoma dubokim izrazom na grudima, pa je ovu lepoticu bilo nemoguće ne primetiti.

View this post on Instagram

On the rare occasion I post a smiley picture I always get loads of question my teeth, thank you @teeth_by_teki for looking after my smile! 👄 Hair – @iamjamesjohnson Makeup – @remibutlerbeauty

A post shared by 𝐌𝐞𝐠𝐚𝐧 𝐁𝐚𝐫𝐭𝐨𝐧-𝐇𝐚𝐧𝐬𝐨𝐧 (@meganbartonhanson_) on

Mnogima se dopalo kako manekenki stoji haljina koja ističe njene obline i lepo izvajano telo, ali bilo je i onih koji smatraju da je Megan preterala sa dekolteom, ali i krojem i dužinom haljine, koja je na momente otkrivala i više nego što treba.

Inače, Megan se proslavila 2018. godine nakon učestvovanja u britanskom rijalitiju “Love island” i od tada ne prestaje da zanima javnost.

Najviše pažnje privukla je njena veza sa kolegom iz rijalitija Vesom Nelsonom, ali i činjenica da je biseksualka, što je potvrdila nakon prekida veze sa njim.