DEL BOJ I RODNI PONOVO ZAJEDNO: Nove epizode serije “MUĆKE” uskoro na “malim ekranima”

Del boj
Printsceen/Youtube.com

Mućke, popularni sitkom BBC-ja, koji je završen pre više od 15 godina, uskoro bi se ponovo mogao naći na malim ekranima, barem prema najavama Džima Salivana, sina autora originalne serije.

 

Iako je pre nekoliko godina izjavio kako su “Mućke” nestale nakon smrti njegovog oca Džona, koji je preminuo 2011. godine, on je ovih dana najavio kako će se legendarna ekipa ponovo okupiti kako bi razmotrili mogućnost snimanja neke vrste ove serije.

Iako sam ranije kazao kako su “Mućke” mrtve, mislim da to nije znak da ne možemo snimati seriju u nekoj drugoj formi s ovako legendarnom i iskusnom ekipom. Istražićemo sve mogućnosti i javnosti saopštiti šta smo zaključili – kazao je Džim, prenosi Digital Spaj.

Inače, serija “Mućke” snimana je 20 godina, od 1983. do 2003. godine i zabeležila je planetarni uspeh, pa je bila i jedna od popularnijih serija na području bivše Jugoslavije. S najavama Džima Salivana, koji je nastavio očevim stopama i napisao nekoliko specijala i spinofa popularne serije, čini se da bismo uskoro mogli gledati neke nove nastavke u kojima će publiku zabavljati Del Boj i Rodni.